Malo su skupa, pa malo ne

Samo je ona uspjela donekle ukrotiti zakletog neženju za kojim uzdišu žene diljem svijeta, imaju buran, ali strastven odnos!

Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +0 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: Profimedia) Galerija

Morgan Brown je sedam godina s prekidima u vezi s Gerardom Butlerom koji je zakleti neženja i otkrio je svojedobno svoje mišljenje o monogamiji.

Morgan Brown (50) jedina je žena koja je uspjela donekle ukrotiti naočitog Škota Gerarda Butlera (51) koji je nakon uloge u filmu "PS. Volim te" osvojio pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta. 

Dizajnericu i bivšu manekenku su snimili kako uživa na plaži u Malibuu u društvu prijateljice. Morgan je u minijaturnom bikiniju sunčala svoj ten i pokazala zavidnu liniju, a u prvom planu je bila njezina pozadina zbog tangica. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +7 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

Inače, Brown i Butler su naizgled savršen par kada ih se vidi u javnosti, no sedam godina su u nestabilnoj vezi i vjerojatno ni oni sami više ne znaju koliko su puta prekinuli i pomirili se. Gerard i Morgan prvi put su viđeni 2014., a nakon toga su puno puta snimljeni tijekom strasnih trenutaka.

Prošlih mjeseci su uhvaćeni nekoliko puta kako se strastveno ljube na ulicama Malibua. Zanimljivo je da je izvor blizak paru u kolovozu 2020. rekao da su prekinuli. "Gerard se nije mogao do kraja skrasiti s Morgan i posvetiti se njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji", ispričao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Brown Designs (@morganbrowndesigns)

Glumac je nakon toga snimljen u Meksiku u društvu nepoznate djevojke i šuškalo se da je pronašao drugu, no čini se da nije uspio dugo izdržati bez Brown.

Butler, koji slovi kao zakleti neženja, prije Morgan ljubio je glumicu Madalinu Dianu Gheneu 2013., no godinu kasnije priznao je kako nije uspio pronaći onu pravu djevojku za sebe. Povezivali su ga i s pjevačicom Ritom Orom i televizijskom zvijezdom Brandi Glanville, no te veze nije potvrdio.

Butler je govorio kako mu je teško biti u vezi, pogotovo zbog posla kojim se bavi i konstantne prisutnosti medija. "Nitko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko djevojaka u kraćim vezama", zaključio je Gerard prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene