Ona je ona prava?

Beckhamovi obožavaju novu djevojku najstarijeg sina, koja je kći američkog milijardera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham ludo je zaljubljen u svoju novu djevojku Nicolu Peltz, kćer američkog milijardera Nelsona Peltza.

Sin Davida i Victorije Beckham, 21-godišnji Brooklyn koristi svaku priliku da na društvenim mrežama iskaže ljubav svojoj novoj djevojci, četiri godine starijoj glumici Nicole Peltz. I dok on ne krije svoju zaljubljenost i sreću koju je pronašao s američkom glumicom, čini se da i njegovi roditelji konačno odobravaju neku od njegovih izabranica.

Pogledaj i ovo Cruz Beckham i Tana Holding Zaljubljeni golupčići Njamlađi Beckham ponovno zavodi, 17-godišnjak novu djevojku ljubio i grlio pred znatiželjnim fotografima!

Nicola je kći američkog milijardera Nelsona Peltza. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 1,3 milijarde britanskih funti i mnogo je veće od Beckhamova bogatstva, koje je prošle godine procijenjeno na "samo" 350 milijuna.

Brooklyn i Nicola u vezi su posljednja četiri mjeseca, a ona je već upoznala njegovu obitelj i bila je na velikoj proslavi njegova 21. rođendana u Londonu koju su mu organizirali roditelji, gdje je i zaplesala s Victorijom na pjesmu Glorije Gaynor "I will survive" pa možemo pretpostaviti kako su njih dvije već postale prave prijateljice.

"Učim od kraljice", napisala je tada Nicola uz fotografiju na kojoj zajedno plešu kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

Mladi par trenutačno se nalazi u Nicolinu njujorškom stanu zbog karantene, a David i Victorija nadaju se kako će dodatna bliskost u vezi tijekom krize koju je prouzročio koronavirus ojačati njihovu vezu.

"David i Victoria dali su veliki blagoslov njihovoj vezi. Podržavali su većinu Brooklynovih veza, ali za ovu stvarno žele da uspije. Misle da se konačno prizemljio", izjavio je za The Sun njihov bliski prijatelj.

Tijekom nekoliko proteklih tjedana Nicola i Brooklyn na društvenim mrežama tepali su si kako su jedno drugome ljubav života i srodne duše.

Prije Nicole Brooklyn je ljubio manekenku Hanu Cross. S njom je prekinuo tijekom prošlog ljeta, a tad je njegovim roditeljima pao kamen sa srca jer ta je veza bila poprilično turbulentna uz pokoji javni incident i svađu koja je uključivala i fizički nasrtaj na mladog Britanca.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene