Golupčići na odmoru

Domaći par pokazao isklesana tijela tijekom zajedničkog treninga, pažnju ukrala njezina velika tetovaža

Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Andrej Kramarić posljednjih se dana odmara s društvom i djevojkom na grčkom Mykonosu.

Mladi nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Na njenoj ruci prsten Jedan od najpoželjnijih domaćih nogometaša zaprosio djevojku Miju?

Radi se o reprezentativcu Andreju Kramariću koji se posljednjih dana odmara s društvom i djevojkom na grčkom Mykonosu.

Iako je poznat po tome što skriva intimu kao zmija noge, tu i tamo na svojim društvenim profilima podijeli pokoju fotografiju s djevojkom, zanosnom studenticom Mijom Ćurković.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Podsjetimo, da ju ljubi, sportaš je priznao nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a tada je priznao kako su zajedno od 2017. godine te kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Mia studira na Veterinarskom fakultetu, a u slobodno vrijeme obožava zdrav način života, što se moglo zaključiti i po fotografijama s Mykonosa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Naime, Andrej je pokazao kako par vježba zajedno, a osim isklesanih tijela, Mia je pokazala i prilično veliku tetovažu na rebrima.

Zanimljivo, nogometaš nema niti jednu, iako su njegovi kolege itekako poznati kao veliki ljubitelji tinte, posebno oni iz reprezentacije.

Fotografijama su oduševili javnost koja im je poručila kako su preslatki zajedno, a kako se ono kaže, parovi koji vježbaju zajedno, ostaju zajedno. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +5 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Iznenađenje! Milijuni se dive njezinoj ljepoti, no kad skine svu tu šminku, evo što ostaje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene