Zaiskrilo u restoranu

18. godišnjica braka: Upoznali su se dok je on bio oženjen, no kemija je bila prejaka

Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto:Instagram) Dino i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Facebook) Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) +0 Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Dino i Viktorija Rađa upoznali su se davne 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu.

Dino i Viktorija Rađa danas slave 18 godina braka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dino Rađa ''drugačije je sve...'' Dino Rađa iskreno o djetinjstvu: ''Moja generacija se kroz ulicu odgajala, danas se pola djece ne zna popeti na stablo''

Bivša misica i finalistica showa "Ples sa zvijezdama", Viktorija Đonlić-Rađa i njezin suprug, umirovljeni košarkaš Dino Rađa, jedan su od najomiljenijih i najdugovječnijih domaćih parova.

A par danas slavi 18. godišnjicu braka, što je otkrila Viktorija kratkim videom na Instagramu. "Sretna nam ljubavi", napisala je pored videa, a u njemu stoji kako duo već 18 godina živi svoj san.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli 'e znate što ima novo, mi se vjenčali", otkrila je bivša misica našem Davoru Gariću u IN magazinu u lipnju.

"Ja sam izlazila, čeka me kuma gore i ja onako 'ja bi svoju mamu, ja bi svoju mamu", prisjetila se prelijepa Dalmatinka koja ističe kako su i dan danas zaljubljeni kao prvoga dana.

"Recept je imati Dinu Rađu za muža, žene, žao mi je, uzela sretnica." Par se vjenčao u jednom zaljevu kod Korčule, a Dini je kum bio pjevač Petar Grašo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Podsjetimo, bračni par Rađa upoznao se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a Viki je već tada imala titulu Miss Dalmacije te je sa menadžerom Zoranom Škugorom taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice. Između para je odmah zaiskrilo, a ostalo je povijest.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina i dok je ovaj bio još u pelenama, no one su danas u korektnim odnosima. Točnije, ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinine inauguracije u Kuću slavnih u Splitu.

2003. godine Viktorija je rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ispratila kćer u Ameriku: "Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene