pomaže kao volonterka

Djevojka našeg reprezentativca poslala poruku Vladi: "Radit ćemo reportaže sve dok svaka osoba ne bude zbrinuta"

Dina Dragija Dina Dragija Đorđe Jovičić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dina Dragija Galerija

Dina Dragija na Instagramu objavljuje slike i poruke s potresom pogođenih područja, a Vladi je poručila da će raditi reportaže sve dok i posljednja kuća ne bude obnovljena.

Djevojka nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja, Dina Dragija, jedna je od volontera koji su otišli pomoći na potresom pogođeno područje.

Pogledaj i ovo Dina Dragija Kojoj bolje pristaje? Dina Dragija i bivša djevojka Luke Jovića nosile su iste vjenčanice, u prvi su plan izbacile visoki prorez i vitke noge

"Danas odobno idem na teren, sve što bude objavljeno vezano uz donacije bit će 100% provjerena informacija! Vladi RH predlažem da ispune obećano jer planiramo raditi reportažu (lokalno i globalno) sve dok svaka kuća neće biti obnovljena i svaka osoba zbrinuta. Članica smo EU - sredstava imamo, međunarodne organizacije također su spremne pomoći, ali Vlada ih treba kontaktirati. Bitna je profesionalnost, sposobnost i veliko srce Vlade RH da ista dobijemo i kvalitetno rasporedimo", napisala je Dina na Instagramu.

"Predlažem svima da kontinuirano obilaze stradala područja i javno iznose isključivo samo istinu! Bez straha i bez cenzure! Onaj tko želi informacije iz prve ruke neka kontaktira BBB. Također, uplate na njihov račun otići će u prave ruke! Primila sam video svake donacije koju su uručili ljudima - sve je transparentno", poručila je Dragija. Na društvenim mrežama je objavila i brojne storyje s informacijama svih kojima je pomoć potrebna.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene