Podiže prašinu

Vruće ljeto seksi voditeljice: Prekinula s dečkom pa golica maštu, proslavila se prije četiri godine golišavim fotkama

Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +0 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Galerija

Voditeljica Diletta Leotta u centar je pažnje došla nakon što su u javnost procurile njezine golišave fotke, a nedavno se nagađalo da je u tajnoj vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Diletta Leotta najpopularnija je talijanska voditeljica, koja je osvojila publiku i izvan granica Italije, a nakon navoda da je prekinula vezu s boksačem Scardinom Danielom Torettom, ova ljepotica je uživala čitavo ljeto te je golicala maštu svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Seksepilnu Talijanku na Instagramu prati sedam milijuna ljudi, a toliku popularnost može zahvaliti fotografijama na kojima nerijetko otkriva i previše, no s time se ne zamara. Trenutačno je na godišnjem odmoru te uživa na Siciliji, a gotovo svakodnevno dijeli kako provodi dane na suncu.

Prije nekoliko dana privukla je pažnju videom u kojem se brčka u bazenu, a u prvi plan je izbacila svoje bujne grudi.

Lijepa Leotta na poziciju voditeljice Serie A dospjela je nakon što su njezine golišave fotografije procurile u javnost prije četiri godine. Pažnju javnosti je plijenila i zbog spekulacija da je u tajnoj vezi s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, koji je inače u braku i ima dvoje djece. Nogometaš je navodno prijateljima priznao da je među njima zaiskrilo, no Diletta je prije nekoliko tjedana negirala da nešto postoji između njih. Rekla je kako su se sastali samo da snime reklamu.

Prije nekoliko mjeseci Diletta je podigla prašinu nakon što je najavila povratak Serie A u televizijskom prijenosu i to nakon puna 103 dana pauze koje je uslijedila zbog pandemije koronavirusa, a sve zahvaljujući haljini koju je odijenula jer su se svi morali zapitati nosi li uopće išta ispod nje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Žuvela - 2 Domenica +0 Domenica Celebrity Domenica pozirala s majkom i pobrala brojne komplimente: "Koliko ti mama ima godina? Kao sestre ste!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene