Bez trunke srama

Demi zna kako fanove oboriti s nogu: Od fotografija ove najseksi Instagram cure postat će vam jako vruće

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +1 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Britanska manekenka Demi Rose proslavila je 9 milijuna sljedbenika na Instagramu na sebi svojstven način - razgolitivši se do krajnjih granica.

Britanski model Demi Rose, koja je cijelu karijeru izgradila putem Instagrama, nedavno je na toj društvenoj mreži prikupila 9 milijuna pratitelja pa im se odlučila i adekvatno zahvaliti - s cijelim nizom vrlo provokativnih fotografija od kojih bi vam moglo postati dosta vruće. 

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Srčeka na grudima Instagram diva oblinama golica maštu milijuna obožavatelja, a sada je nadmašila samu sebe

"Devet milijuna! Hvala vam jer birate mene za praćenje i jer me uvijek podržavate", napisala je Demi na svom InstaStoryu. 

"Volim Vas! Željela bih vas više inspirirati, dijeliti više s vama i povezati se s vama na osobnijoj razini", poručila je vesela Demi svojim vjernim i sve mnogobrojnijim obožavateljima. 

Britanka rodom iz Birminghama prikupila je impresivan broj fanova na račun svojih oblina. Karijeru je počela kao model za donje rublje kad se preselila u SAD.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look back at it

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby)

Demi karakteriziraju njene gotovo nestvarno savršene obline koje su joj priskrbile svjetsku slavu kao i milijune na računu, a danas je ova manekenka zaposlenija no ikad. 

Kako joj baš sve ide od ruke dokazuje i to da je u sretnoj vezi s  DJ-em Chrisom Martinezom.

Prije nego što je imala 9 milijuna obožavatelja na Instagramu, Demi se družila sa slavnim reperom Tygom, a neko se vrijeme šuškalo kako on je upravo u njoj pronašao utjehu nakon jednog od prekida s bivšom djevojkom Kylie Jenner.

Tyga je prvu fotografiju s Demi objavio na Snapchatu u svibnju 2016. godine, a momentalno su počele usporedbe Demi s Kylie. Naime, očito je kako je reper ima svoj tip žene, s bujnim oblinama, no nakon nekog vremena ispostavilo se kako je Demi samo iskoristila priliku da se dobro promovira.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss 🌹

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby)

Jedno je sigurno - izgled ove ljepotice mami uzdahe oba spola. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) +10 Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Muku muči s Adrianinim slikanjem: Duje Ćaleta-Car nasmijao svojom reakcijom na njezino poziranje za Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene