Godinama bila sama

Demi Moore konačno pokazala novog frajera, osvojio ju je 13 godina mlađi, a u nekim krugovima je već dobro poznat!

Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm - 2 Demi Moore i Daniel Humm - 1 Demi Moore i Daniel Humm - 5 Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore i Daniel Humm Galerija

Demi Moore je u vezi s Danielom Hummom, a to je potvrdila i putem društvenih mreža objavivši njihove zajedničke fotografije.

Holivudska glumica Demi Moore posljednjih se nekoliko mjeseci potajno viđa s jednim od najpoznatijih chefova na svijetu, Švicarcem Danielom Hummom.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

59-godišnja Demi službeno je objavila potvrdila vijest o novoj ljubavi s 46-godišnjim Danielom na Instagramu gdje je objavila njihove zajedničke fotografije koja su nastala na ovogodišnjem French Openu i na ulicama Pariza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Preslatki ste", "Jako ste lijep par", "Sviđate mi se zajedno", "Predivni", "Blistaš", "Čestitam na novom dečku, zgodni ste", poručili su joj u komentarima.

Demi iza sebe ima inače tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa s kojim je odbila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 +5 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) +8 Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Jedan od najseksi muškaraca zgrozio je sve novim izgledom: "Ne mogu reći koliko mi je ovo grozno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene