OBJAVIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Dejan Lovren dirljivom objavom pokazao veliko srce: "Zašto plačeš, što je bilo? - Plačem jer sam sretan..."

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +2 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren podijelio je na Facebooku dirljivu scenu nakon utakmice u Osijeku.

Slavni hrvatski nogometaš Dejan Lovren na svom je Facebook profilu prepričao događaj nakon utakmice u Osijeku. Objava je taknula mnoge, a i samog Dejana.

Pogledaj i ovo showbuzz Bome su se nauživali! Gotov odmor za ovu godinu: Legendarni nogometaš i njegova prelijepa supruga napustili su Hrvatsku!

"Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon što sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća.

U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga šta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno šta je mali? Zašto plačeš? Odgovori on meni plačem jer sam SRETAN...kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugodit.

Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja SRETAN čovjek", poručio je u svojoj objavi dirnuti Lovren. 

Ovakva gesta raznježila je Dejanove obožavatelje koji su oduševljeno komentirali njegovu objavu. Neki su čak rekli kako su i sami vidjeli dječaka u tom dresu te da mu se na licu vidjela "neopisiva sreća". 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +7 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Celebrity Kim Kardashian ruši rekorde: Novom fotografijom prikupila više od dva milijuna lajkova u sat vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene