Probudila se

Ona je smirivala druge: Voditeljica kojoj je bus otkinuo ruku poslije nesreće nije ni suzu pustila, tješila je ostale

Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +0 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Dea Đurđević uspješno se oporavlja nakon operacije kojoj je bila podvrgnuta nakon stradanja u teškoj prometnoj nesreći, u kojoj je gotovo ostala bez ruke.

Beogradska televizijska voditeljica Dea Đurđević pokazala se kao iznimno hrabra i pribrana osoba, i to u situaciji teške ozljede i kada trpi nesnosne bolove koje većina nas ne može ni zamisliti. 

Pogledaj i ovo Maja Bajamić "Trnci su me prošli" Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

Podsjećamo, Dea je u četvrtak ujutro stradala u prometnoj nesreći kad je na nju naletio autobus i otkinuo joj ruku. Nakon strašne nesreće bila je podvrgnuta višesatnoj operaciji koja je uspješno završena. 

Dea je sve vrijeme bila prisebna, a čak je i sama tješila ljude oko sebe. Liječnici nisu vidjeli pribraniju osobu koja je stradala u tako teškoj nesreći. Iako u ozbiljnom i teškom stanju, Dea je na mjestu nesreće pričekala policiju i hitnu pomoć, a cijelo je vrijeme bila svjesna svega što se događa, prenosi Blic.

Nakon operacije Dea se probudila, nije zaplakala i bila je vrlo hrabra te govori sama sebi kao i članovima svoje obitelji da će sve biti u redu.

"Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svjesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo što da je podsjećaju. Iako je u pitanju bila višesatna operacija, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagirati kada se probudi, s obzirom na to da se dogodila teška nesreća , međutim ona ne samo da ne želi govoriti o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra devojka. Ovdje su prva 72 sata najbitnija, tako da ćemo vidjeti kako će se sve odvijati", otkrio je za Blic dobro upućeni izvor.

Za razliku od Dee, itekako je bio potresen njezin dečko Mladen Mijatović.

"Zahvaljujem kompletnom liječničkom timu koji je radio, medicinskom osoblju, hitnoj pomoći i policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj je način još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kolegama, ali i ljudima svih drugih profesija. Najteže je prošlo, optimist sam i vjerujem da će sve uskoro biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane", izjavio je Mladen za Blic.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +5 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni par tvrdi: ''Nismo se seksali prije braka, to nam je bila jedna od najboljih odluka''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) +8 Michael Jackson (Foto: Getty Images) Celebrity Šokantna ispovijest bivše pomoćnice: ''Jackson je u spavaću sobu dovodio dječake, skupljala sam njihovo rublje''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) +0 Jadranka Kosor (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity Pogledajte kako je zgodna bila Jadranka Kosor tijekom studiranja! Naravno, bez filtera

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene