Opuštena elegancija

Samozatajna supruga izbornika Dalića pokazala kako zablistati i u ležernom izdanju

Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Supruga Zlatka Dalića u Splitu je zablistala u ležernom izdanju.

Zlatko Dalić je od svog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji čest gost medija i novinskih članaka, no o njegovoj sesupruzi Davorki malo toga zna. Samozatajna Davorka rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada ju je fotografovo oko sokolovo uhvatilo u ležernom odjevnom izdanju u Splitu. 

Pogledaj i ovo Dvorka i Toni Dalić - 3 Najveća potpora! Supruga i sin Zlatka Dalića bodre Hrvatsku u Katru, Davorka se zaogrnula jednim navijačkim rekvizitom!

Fotografi su par Dalić uhvatili ispred hotela u kojem su odsjeli, a dok je Zlatko došao u trenirci, Davorka je za put izabrala kombinaciju koja je zračila poslvnom elegancijom. Lijepa Davorka u Split je sa suprugom došla na okupljanje Vatrenih, a na sebi je imala ležernu crvenu vesticu i karirane hlača, a svi koji su je vidjeli morali su priznati kako blista. 

Zlatko Dalić postao je nacionalni heroj nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a tada je često isticao koliko mu je važna podrška obitelji, supruge Davorke te sinova Tonija i Brune.

Podsjetimo, par se voli još od srednjoškolskih dana, a Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez Davorkine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove.

Izbornik je iskreno pričao i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno. A kad nešto jako želiš, to i ostvariš!

Bračni par Dalić najbolji je dokaz za to.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sanda Sandali (Foto: Nova TV) Sanda Sandali (Foto: Nova TV) Sanda Sandali (Foto: Screenshot Nova TV) Sanda Sandali (Foto: Screenshot Nova TV) +2 Sanda Sandali (Foto: Nova TV) Celebrity Martina ovu pjevačicu više nikad ne želi čuti, sablaznila je i gledatelje, a evo što ona kaže o svom nastupu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene