U slatkom iščekivanju

Uživali na meču u Umagu: Ova je ljepotica pred oltar odvela jednog od najbogatijih Hrvata

Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) +0 Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Galerija

Davor Lukšić nasljednik je Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu.

Poduzetnik Davor Lukšić s Cristel Carissi vjenčao se nakon četiri godine ljubavi u rujnu 2016. godine.

Pogledaj i ovo Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) ponosni djed Rodila je supruga jednog od najbogatijih Hrvata, slavni talijanski pjevač pohvalio se da je dobio još jedno unuče

Podsjetimo, vjenčanje za 500-njak gostiju održano je u talijanskom gradiću Lecceu, a na njemu su bili brojni uglednici.

Davor je nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu, dok je plavokosa Cristel kći talijanske glazbene zvijezde Al Bana Carrisija i pjevačice Romine Power.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Luksic (@davorluksic) on

Par se prvi put susreo na jednoj poslovnoj večeri, a navodno je to bila ljubav na prvi pogled.

A ljubav cvjeta i dalje, jer je bračni par prošlog vikenda viđen kako prati finale Croatia Open Umag turnira. Inače, atraktivna Cristel trenutno očekuje njihovo drugo dijete koje bi obitelji trebalo stići u kolovozu, a riječ je o djevojčici. Par već ima sina Kaija.

Hrvatski milijarder u javnosti se doista rijetko pojavljuje, pa ne čudi da je njegov dolazak na tribine u ležernom izdanju i sa šiltericom na glavi izazvao veliki interes.

Njegovo se poslovno carstvo 2016. godine procjenjivalo na vrtoglavih 12,5 milijardi dolara, a poznata i bogata obitelj u vlasništvu ima mnoštvo hotela, kampova, apartmana te brojne druge nekretnine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Luksic (@davorluksic) on

Prošlog vikenda Davor je u Umagu snimljen u društvu premijera Andreja Plenkovića te predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a tulumario je i u društvu ekscentričnog DJ-a Gianluce Vacchija koji je poznat po brojnim tetovažama, ljubavi prema mladim ženama, ali i rasipništvu, zbog čega je postao planetarno popularan.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Getty Images) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) +5 Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: AFP) Celebrity Razmažena nasljednica zgrozila oca multimilijardera iznosom koji želi potrošiti na vjenčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene