Laknulo im je

Slavni par presretan što im je sin prekinuo s posesivnom i agresivnom manekenkom

David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Brooklyn Beckham i Hana Cross posljednjih su mjeseci zabavljali javnost burnim svađama.

Brooklyn Beckham ne odvaja se od roditelja otkako je prekinuo s manekenkom Hanom Cross.

Pogledaj i ovo Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Burna veza Ipak poslušao savjet oca i maknuo se od 2 godine starije djevojka koja ga je nedavno fizički napala?

Iako se činila kao velika ljubav, mlađahni fotograf i sin Davida i Victorije Beckham te manekenka u usponu prekinuli su prije nekoliko tjedana na opće zadovoljstvo njegovih slavnih roditelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)

Naime, zbog čestih žestokih svađa, čak i u javnosti, Beckhamovi su smatrali kako je njihova veza jako toksična te su nekoliko puta najstarijem sinu sugerirali da se makne od Hane za koju se šuškalo kako je jako ljubomorna, posesivna, ali i agresivna.

"Victoriji i Davidu je laknulo te sina podržavaju u tome da se više ne viđa s Hanom", otkrio je nepoznati izvor blizak slavnoj obitelji koja se neko vrijeme prisno družila s manekenkom sve dok svađe nisu dospjele u javnost.

Tako je mladi par doslovno znao vrištati jedno na drugo nasred ceste, ležati po istoj nakon burnih noći po londonskim klubovima, a u Cannesu su se čak fizički sukobili u jednom luksuznom restoranu nakon čega su ih navodno razdvajali i zaštitari.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Iako se šuškalo kako je Hana glavni krivac, javile su se i priče kako je Brooklyn bio jako ljubomoran, što je jako počelo smetati mladu manekenku kojoj je karijera procvjetala nakon ljubovanja s Beckhamom.

Ako ništa drugo, slomljeno srce će se zaliječiti, a bankovni račun dodatno podebljati. Također, manekenka se svim silama na Instagramu trudi dokazati da je dobro te kako uživa, a bivši par već se otpratio s Instagrama.

Brooklyn je utjehu pronašao u obitelji s kojom je ovog ljeta putovao po raznim destinacijama, među kojima je bila i susjedna Crna Gora koju Beckhamovi obožavaju. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester Bennington (FOTO: Getty) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) +0 Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Celebrity Udovica slavnog glazbenika udaje se 2 godine nakon njegove tragične smrti, obožavatelji zgroženi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene