Mire se i svađaju

Intervencija slavnih roditelja: Beckhamovi zabrinuti za sina koji u javnosti plače zbog nasilne djevojke

Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn, David i Victoria Beckham (Foto: Getty) Galerija

David i Victoria Beckham ozbiljno su zabrinuti za svog sina Brooklyna. Ne žele da se više viđa sa svojom djevojkom.

Legendarni nogometaš David Beckham i njegova supruga, bivša "Spajsica" i modna dizajnerica Victoria, zabrinuti su za svog provorođenog sina Brooklyna koji u zadnje vrijeme ima javne izljeve tuge i žalosti. 

Pogledaj i ovo Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Malo bizarno U vezi je s još jednom djevojkom koja nalikuje na njegovu majku, nekad je čak radila i kao njezina dvojnica

Naime, roditeljsku brigu ovog slavnog para  potaknula je veza njihovog sina Brooklyna s modelom i manekenkom Hanom Coss. Brooklyn je u zadnje vrijeme imao par javnih ispada i svađa sa svojom djevojkom u koju je jako zaljubljen. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun hot weekend xx

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)

David je stoga svog sina posjeo na jedan razgovor muškarca s muškarcem - i rekao mu kako bi trebao ozbiljno promisliti o svojoj vezi s Hanom. Navodno je bivši nogometaš svojem sinu sugerirao da se distancira od Hane i cijeli odnos stavi na "hlađenje". 

Brižni otac David je sa svojom suprugom Victorijom odlučio zamoliti njihovog 20-godišnjeg sina da pripazi na Hanino ponašanje prema njemu, jer je 22-godišnjakinja navodno nasilna i stalno mu prigovara. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @ferragamo for my first time in Cannes ! #ferragamo ❤️

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)

"David ima jako dobar i blizak odnos s Brooklynom i bilo mu je uznemirujuće promatrati javne svađe svog sina s njegovom djevojkom", rekao je izvor blizak nogometašu. 

Iz čiste zabrinutosti slavni bračni par je urigirao i rekao sinu da dobro promisli o svojoj budućnosti s Hanom te hoće li ona biti svijetla ako se već na početku veze toliko svađaju. Osim tog roditeljskog savjeta, David je zamolio sina da više Hanu ne dovodi na obiteljska okupljanja i u njihov dom jer ne odobravaju njezino ponašanje te jednostavno nije dobrodošla u obitelj Beckham. 

Čini se da je Brooklyn poslušao roditelje jer je obitelj prošli tjedan zajedno bila u Miamiju, no Hane nije bilo na vidiku. 

Brooklyn se zaljubio u Hanu u prosincu prošle godine no u samo 6 mjeseci ovaj je mlađahni par prekidao i mirio se već nekoliko puta, a nedavno je Brooklyn viđen i kako plače zbog svađe s modelom. Nakon što je Hana pobijesnila na njega u Cannesu, navodno ih je osiguranje trebalo razdvajati. 

S obzirom na javna ponižavanja, nije ni čudno da su David i Victoria zabrinuti za svog najstarijeg sina koji se prema njihovom mišljenju nalazi u toksičnoj vezi. David i Victoria su imali svoje bračne probleme, no nikada nisu imali ovakve javne izljeve mržnje jedno prema drugome, pa su roditeljskim savjetom odlučili od sada usmjeravati sina.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen, Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen (Foto: Getty Images) Brigitte Nielsen (Foto: Getty Images) +6 Brigitte Nielsen (Foto: Instagram) Celebrity On joj je peti suprug, a s njim je dobila i peto dijete: Bivša manekenka uživa u ljubavi s 15 godina mlađim mužem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene