Zgodan i u 45. godini

Umirovljeni nogometaš pokazao isklesano tijelo i brojne tetovaže, od kojih svaka ima svoje značenje

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Getty Images) Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) +0 David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham posljednjih dana s obitelji uživa u Miamiju.

Otkako je završio s nogometnom karijerom, David Beckham posvetio se djeci i obitelji s kojom provodi svaki slobodan trenutak.

Pogledaj i ovo Princ William, David Beckham hm... Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

Njihove najnovije zajedničke fotografije ovaj su put snimljene u vodenom parku u Miamiju.

David se tamo zabavljao sa sinovima Cruzom (14) i Romeom (16), a posebno brižan bio je prema najmlađem djetetu, osmogodišnjoj kćerkici Harper.

Osim zbog divnog odnosa koji ima sa svojom djecom, David je plijenio pažnju i svojim izgledom. Unatoč tome što je prošlo već šest godina otkako je završio svoju sjajnu karijeru, i s 44 godine pazi na izgled i redovito vježba, što je u izdanju bez majice bilo itekako vidljivo. Do izražaja su sada došle i njegove tetovaže, kojih ima više od 50, a svaka od njih ima svoje značenje. 

Upravo su njegova djeca inspiracija za neke od njih, pa tako tri rubina koja ima na tijelu predstavljaju njegova tri sina, a ime kćeri Beckham je uredio natpisom ''lijepa dama'' i ružom oko imena. Među tetovažama mjesto je dobila i njegova supruga, kojoj je posvetio lastavicu na desnoj ruci, a tetovirao je i brojku 99 koja predstavlja 1999., godinu kad su se vjenčali.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +2 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Celebrity Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene