Što to sjaji na ruci?

Godinama se natezala s bivšim, a onda je pronašla "onog pravog": Glumicu zaprosio tajnoviti dečko?

Emma Stone i Dave McCary (Foto: Profimedia) Emma Stone i Dave McCary (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Stone i Dave McCary (Foto: Profimedia) Emma Stone i Dave McCary (Foto: Profimedia) Emma Stone (Foto: AFP) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Emma Stone uzburkala je javnost nakon što je viđena u s dijamatnim prstenom na "onom" prstu.

Je li glumica rekla "da"?

Pogledaj i ovo Andrew Garfield i Aisling Bea (Foto: Twitter) Ne pati previše Slomio srce slavnoj pjevačici, pa brzo pronašao drugu: Glumca uhvatili s kolegicom?

30-godišnja Oskarovka Emma Stone uzburkala je javnost nakon što je viđena u Los Angelesu s dijamatnim prstenom na "onom" prstu.

Nije trebalo dugo da počnu kružiti glasine kako se zaručila s dečkom, redateljem humorističnog programa showa "Saturday Night Live", Daveom McCaryjem, s kojim se viđa od sredine 2017. godine.

Par se vrlo rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a tu je praksu crvenokosa glumica imala i s bivšim dečkom i kolegom Andrewom Garfieldom.

S Andrewom je provela ukupno 5 godina, od 2010. do konačnog prekida 2015. godine. Iako se neko vrijeme šuškalo kako su spremni stati pred oltar, par je potvrdio prekid, no razloge nije otkrivao.

Neko vrijeme Andrew se zabavljao s pjevačicom Ritom Orom, no par je prekinuo nakon svega 4 mjeseca, jer je njemu smetala tolika medijska pozornost. Ubrzo nakon vijesti o prekidu, filmski "Spiderman" viđen je u kazalištu s kolegicom Aisling Beaom, dok je navodno britanska pjevačica porijeklom s Kosova ostala slomljenog srca.

Kako god bilo, njegova bivša djevojka s kojom je nekoliko puta prekidao, našla je svoju sigurnu luku, a hoće li ljubav okruniti brakom, saznat ćemo uskoro, jer u Hollywodu baš ništa ne može predugo ostati tajna. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Zbog izgleda se suočava s hejterima i zlobnim napadima, ali to je ne sprječava da objavljuje ovakve fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene