osmijesi od uha do uha

Danijelu Martinović razveselio susret s dragom joj osobom, kamere su zabilježile prisni trenutak!

Danijela Martinović - 8 Danijela Martinović - 8 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 8 Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +0 Josipa Pavičić i Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža družila se s Ninom Badrić, a pjevačice su se jako obradovale jedan drugoj.

Pjevačica Danijela Martinović prisustvovala je svečanoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža koja se u petak navečer održala u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Prvi ples - 2 ''ultimativni kompliment'' Evo koje su najpopularnije pjesme koje mladenci u Hrvatskoj biraju za prvi ples: "To je meni velika čast i zadovoljstvo''

Za tu je prigodu odabrala elegantnu crnu haljinu u kojoj je naglasila vitku figuru, a popela se i na pozornicu kako bi s kolegicom Zoricom Kondžom dodijelila nagradu u kategoriji Radijska osoba godine.

Danijelu je na dodjeli posebno razveselio susret s Ninom Badrić i fotografi su zabilježili njihov prisan trenutak, a pjevačice su i zajedno pozirale, obje nasmijane od uha do uha.

Zanimljivo je da se na dodjeli pojavila i Buga Grašo, sestra Danijelinog bivšeg partnera Petra Graše, koja je u njegovo ime preuzela nagradu za glazbenika godine jer je on istovremeno imao koncert u zagrebačkoj Areni.

Grašo i Danijela u vezi su bili više od 24 godine, a prekinuli su prošle godine. On je pronašao utjehu u pjevačici Hani Huljić, kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, za koju se u veljači ove godine i oženio, a na ljeto im stiže i kćerkica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 1 +2 Moamer Kasumović Celebrity Damir iz "Lud, zbunjen, normalan" ljubi tajanstvenu ljepoticu i uspješno skriva svoj privatni život od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene