Čvrsto stoji iza odluke

Na računu ima silne milijune, no kćerima neće ostaviti nasljedstvo, evo što planira napraviti s novcem

Daniel Craig Daniel Craig DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 4 Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Daniel Craig (Foto: Profimedia) +0 Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Galerija

Daniel Craig otkrio je da ne planira djeci ostaviti veliko nasljedstvo kada umre, iako na računu ima 160 milijuna dolara.

Glumac Daniel Craig (53), koji se proslavio ulogom Jamesa Bonda, otkrio je kako ne planira ostaviti veliko nasljedstvo svojoj djeci.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Recite nam u anketi! Evo kako je umjetna inteligencija zamislila novog Jamesa Bonda, sviđa li se vama ovaj vječiti šarmer?

Iako je igrajući popularnog filmskog agenta zaradio silno bogatstvo i procjenjuje se da je "težak" oko 160 milijuna dolara, čvrsto stoji iza svoje odluke koju je objasnio u novom intervjuu za britanski časopis Candis.

"Ne želim ostaviti veliko nasljedstvo sljedećoj generaciji. Mislim da je to neukusno", kazao je glumac te je otkrio i što planira napraviti s novcem.

"Moja je filozofija da se trebam riješiti novca ili dati ga prije nego odem. Zar stara poslovica ne kaže da ste pogriješili ako umrete bogati?" naglasio je Craig koji ima dvije kćeri.

S bivšom suprugom Finom Loudon, s kojom je u braku bio od 1992. do 1994. godine, ima 29-godišnju Ellu koju je poveo sa sobom u Beograd gdje je stigao krajem srpnja na snimanje nastavka filma "Nož u leđa".

Sa sadašnjom suprugom, glumicom Rachel Weisz, s kojom je u braku od 2011. godine, dobio je drugu kći 2018. no njezino ime još uspješno kriju od javnosti.

Inače, Craiga ćemo krajem rujna ponovno imati priliku vidjeti u ulozi Jamesa Bonda u novom nastavku filma "No Time to Die", čija je premijera zbog pandemije koronavirusa odgađana već nekoliko puta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene