Krenuli drugim putem

Rastava braka poslije 40 godina: Kažu da je to njihov izbor, ali da su i dalje u divnim prijateljskim odnosima

Dan Aykroyd i Donna Dixon - 5 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dan Aykroyd i Donna Dixon - 5 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 4 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 3 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 2 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 1 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 6 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 5 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 4 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 3 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 2 +19 Dan Aykroyd i Donna Dixon - 1 Galerija

Dan Aykroyd i Donna Dixon odlučili su krenuti drugim putevima nakon 40 godina braka, ali ostat će u dobrim odnosima kao i do sada.

Zvijezda ''Istjerivača duhova'' Dan Aykroyd i njegova supruga Donna odučili su prekinuti zajednički život nakon 40 godina braka.

Iako više neće živjeti skupa, par je odlučio da će ostati u braku i dobrim odnosima, ali brak neće prakticirati.

''Nakon 39 godina kao par sada smo na odvojenim životnim putovima. Ostajemo u zakonskom braku, suroditelji, suradnici i poslovni partneri'', podijelio je bivši par u svom priopćenju.

''Ovo je naš izbor i prijateljstvo s ljubavlju.''

Par se upoznao davne 1982. godine na setu filma ''Doctor Detroit'', a odmah sljedeće godine par je stao pred oltar.

U svome braku skupa imaju tri kćerke, 32-godišnju Danielle, 28-godišnju Belle i 24-godišnju Stellu.

Glumci su se skupa pojavili u nekoliko filmova osim ''Doctora Detroita''. Svoj sljedeći film snimili su 1983. godine, horor ''Zonu sumraka'', ''Špijuni poput nas'', ''Varalice i luđaci'' i ''Exit to Eden''.

Prije Donne, Dan je bio zaručen s Carrie Fisher, ali nakon njihova prekida Carrie se vratila bivšem, a Dan je upoznao suprugu.

U intervjuu za Tampa Bay Times iz 2014., Aykroyd je objasnio što ga je fasciniralo na njegovoj supruzi.

''Morate pronaći pravu osobu - pogledati ih u oči i upoznati njihovu dušu'', rekao je.

Aykroyd je najpoznatiji po svom ranom angažmanu u ''Saturday Night Live'' emisiji, prije nego što je prešao u uspješnu filmsku karijeru s filmom ''Istjerivači duhova''.

Godine 2007. proširio se na prodaju alkoholnih pića osnivajući ''Crystal Head Vodku'', vrhunsku votku flaširanu u staklenoj lubanji.

Donna je rođena u Aleksandriji u Virginiji, a počela je kao model i missica.
Nakon što se natjecala za Miss SAD-a 1976. i Miss SAD-a svijeta 1977., prešla je na glumu, a prva uloga bila joj je glavna uloga u komediji ''Bosom Buddies'' s Tomom Hanksom i Peterom Scolarijem u glavnoj ulozi.

Iako još nisu objavili točan razlog svog razdvajanja, mnogi obožavatelji rastuženi su činjenicom da ovaj dugogodišnji par više neće biti skupa, ali je utjeha što će ostati u dobrim odnosima.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojka Borisa Beckera Lilian Djevojka Borisa Beckera Lilian Boris Becker s djevojkom Lilian - 3 Boris Becker s djevojkom Lilian - 2 +21 Boris Becker s djevojkom Lilian - 1 Celebrity Tko je žena koja uz Beckera stoji unatoč svemu? Govori pet jezika, a u zatvor ga je ispratila poljupcem

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey Lana Del Rey (Foto: Instagram) Lana Del Rey (Foto: Instagram) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) +8 Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Celebrity Neprimjeren outfit za crkvu pjevačice koja se više ne pojavljuje često u javnosti, a sve ju je teže i prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene