pokazao je djevojku

Damir iz "Lud, zbunjen, normalan" ljubi tajanstvenu ljepoticu i uspješno skriva svoj privatni život od javnosti

Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +0 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 4 Galerija

Moamer Kasumović koji se proslavio ulogom Damira Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan" inače čuva svoju privatnost, no na Instagramu se pohvalio tajanstvenom djevojkom.

Crnogorski glumac Moamer Kasumović domaćoj javnosti najpoznatiji je kao Damir Fazlinović iz kultne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" u kojoj je glumio u svih 13 sezona.

Farukov sin i Izetov unuk, koji je i onaj "normalni" iz trojca, u šestoj sezoni dobio je sina Đemicu s čijom je majkom bio u turbulentnom odnosu, a tijekom serije često je mijenjao djevojke.

No o Moamarovu životu izvan malog ekrana ne zna se puno i, unatoč velikoj popularnosti koju mu je serija donijela, svoju privatnost uspješno skriva od javnosti.

Ipak, nedavno je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ljubi tajanstvenu ljepoticu, čime je potvrdio i da je zaljubljen, ali o njoj nije otkri ništa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

Inače, Kasumović je rođen u Crnoj Gori te je kao 14-godišnjak bez roditelja preselio u Sarajevo gdje je nakon završetka rata krenuo u gimnaziju. Nakon toga upisao je studij novinarstva, ali ubrzo, zbog ljubavi prema glumi upisao je i završio Akademiju scenskih umjetnosti.

"Koliko je teško biti smiješan - to je najteže jer nije lako nasmijat kvalitetno ljude. Lako je igrati nisko ili nešto al napraviti nešto dobro. Volim britanski humor kao iz Monty Pythona, jer je crn i ne podilazi publici - znaju posolit ranu, tu je ljepota komedije", ispričao je jednom prilikom za IN Magazin, a tada je otkrio i kako izgledaju snimanja serije "Lud, zbunjen, normalan".

"Bilo je situacija kada smijeh preraste u histeriju, sjećam se scene jedne s damom sumnjivog morala... nama je to bilo toliko smiješno da je redatelj morao tražiti pauzu od pola sata", kazao je Moamer.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene