Prilika koju je čekao

Skromni pjevač nevjerojatnog talenta kojem se promijenio život od Supertalenta: "Ti ovdje pripadaš!"

Damiano Roi Damiano Roi Luka Dubroja/Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano Roi Damiano Roi Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 5 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 4 Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 6 +0 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 2 Galerija

Damiano Roi slovenski je trgovac kojemu je glazba život, no 20 godina nije imao ni menadžera ni izdavačku kuću, pa je iskoristio "Supertalent" za promociju svog talenta. I svakako mu je uspjelo jer je postao finalist showa.

Slovencu Damianu Roiju glazba je život, a njegove glasovne mogućnosti oduševile su gledatelje sedme sezone "Supertalenta" u audicijskim emisijama, a kada je došao krucijalni trenutak polufinala - publika je odlučila da je baš Damianov talent taj koji zaslužuje prolaz u finale!

Pogledaj i ovo showbuzz Backstage s Miom U backstageu Supertalenta jedan od natjecatelja zubima je "zgrabio" menadžera Stevieja Starra

Iako mu je krajem listopada bio prvi nastup u hrvatskoj inačici "Supertalenta", glazbenik je već nastupio u slovenskoj, a koliko je spreman žrtvovati se za glazbu, govori podatak da je nekada spavao samo 13 sati tjedno zbog nastupa.

Damiano pjeva operu, nastupa po hotelima, a ima i svoje pjesme.

Žiriju su usta bila puna riječi hvale za simpatičnog Damiana, koji je svoju strast tako uspješno prenio publici. Damiano je nakon što je saznao da je ušao u finale Supertalenta otkrio kako mu sve to jako puno znači te da ne može vjerovati koliko mu se život promijenio u posljednjih nekoliko mjeseci. 

Snimke njegovog pjevanja postale su viralne, a počela su mu se otvarati i vrata u svijet profesionalne glazbe. 

"Sve se promijenilo na pozitivno, imam veći vjetar u leđa sad", otkrio je Damiano, koji čvrsto vjeruje da showovi ovog tipa ljudima mogu promijeniti živote. Baš kao što su i njemu.

"Samo tri minute na TV-u pruže ti veliku pozornost i postaneš odmah znatno prepoznatljiviji, a to donosi i mogućnosti više glazbenih suradnji", tvrdi Damiano, koji po vlastitom iskustvu zna koliko je za njegovu glazbenu karijeru značilo prijaviti se i dobiti hvalospjeve u "Supertalentu".

Ovaj skromni pjevač nevjerojatnog talenta tako se nada da će nakon što show završi snimiti barem jedan duet s nekim hrvatskim pjevačem ili pjevačicom, a volio bi objaviti i vlastiti singl. 

Podsjetimo, Damiano je naš četveročlani žiri oduševio svaki puta kada bi stao na pozornicu Supertalenta, a hoće li i publiku uspjeti osvojiti na jednak način te postati pobjednik Supertalenta? 

Damiano je za veliko finale odlučio unijeti malo božićnog duha u studio te je izveo popularnu pjesmu " O Holy Night". "Damiano nas je na sebi specifičan način uveo u ovo predbožićno raspoloženje, a ova pjesma mi je u Top 5. Iskrene čestitke i hvala lijepa", poručila mu je Martina.

"Ti si pokazao zašto sam te gurala cijelo vrijeme, iako nije bilo potrebe za tim. "Ti ovdje pripadaš", rekla mu je Maja. Bilman je pokazao više emocija nego inače zbog ovog talentiranog Slovenca te mu je poručio kako bi zbog njega uvijek mogao zaplakati.

"Ti si već pobjednik", zaključio je Janko.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene