Kakve noge, kakav kostim!

Pad Beyonce koji su svi čekali: Morate vidjeti urnebesni video našeg voditelja koji je on bez problema objavio na Instagramu!

TLZP: Dalibor Petko kao Beyonce TLZP: Dalibor Petko kao Beyonce Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Dalibor Petko kao Beyonce Dalibor Petko - 1 Dalibor Petko - 2 Dalibor Petko prva emisija TLZP - 1 Dalibor Petko i Maja Šuput prva emisija TLZP +0 Dalibor Petko prva emisija TLZP - 3 Galerija

Dalibor Petko na svojem je Instagramu objavio smiješni video koji je snimljen u backstageu showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Voditelj Dalibor Petko, na oduševljenje mnogih, vratio se u show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je nakon svojeg prvog sudjelovanja 2017. godine ostao zapamćen kao jedan od najzabavnijih natjecatelja.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Da je jednako zabavan i nakon četiri godine, potvrdio je već svojim prvim nastupom u kojem je utjelovio glazbenu divu Beyonce i za koji je usavršio zahtjevne plesne pokrete, ali je svojom izvedbom i dobro nasmijao žiri te publiku.

Petko je razveselio gledatelje i kada se vratio na pozornicu tijekom nastupa pjevačice Maje Bajamić kako bi joj se pridružio u njezinoj izvedbi hita Bruna Marsa, no njegov najzabavniji trenutak večeri dogodio se nakon nastupa.

"Svi koji ste očekivali Beyonceino spoticanje sa Super Bowlu - e, pa dogodilo se!", napisao je Petko uz video u kojem je pao dok je plesao iza pozornice, i koji je prigodno naslovio "Beyoncein pad".

"Pad je snimila (i umrla od smijeha) Maja Bajamić", dodao je, a snimkom je i kod svojih pratitelja izazvao salve smijeha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Nema dalje", napisala mu je još jedna natjecateljica showa, glumica Katarina Baban.

"Ovaj video se čekao", "Ne znam je li bolji pad ili smijeh", "Genijalan si", "Vrištim", "Petko, ti si car", pisali su mu u komentarima pratitelji koje je videom nasmijao do suza.

Petka već u sljedećoj epizodi TLZP-a čeka još jedna zanimljiva transformacija. Gljiva mu je ovoga puta dodijelila nekadašnji domaći pop-trio Sašu, Tina i Kedžu, čije su dvije trećine, točnije Saša Lozar i Damir Kedžo, također natjecatelji All stars sezone zabavnog showa.

Show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene