nije loše

Treba ostati u trendu i tijekom pandemije: U nedostatku frizera popularnom nogometašu zaručnica napravila frizuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez zaslužna je za novu frizuru svog poznatog zaručnika Cristiana Ronalda.

Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo u samoizolaciji je sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez, a kako ni on tijekom pandemije koronavirusa ne može frizeru, posla se primila upravo Georgina.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

"Ostanite kod kuće i ostanite u trendu", napisao je Ronaldo uz video koji je objavio na svom profilu na Instagramu, a koji je u manje od sat vremena pokupio gotovo 10 milijuna pregleda.

Brojni fanovi komentirali su nogometašu kako je njegova zaručnica napravila dobar posao. Ovo je jedna od rijetkih prilika u kojim fanovi mogu pogledati kako nogometaš i njegova zaručnica provode vrijeme kod kuće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay home and keep stylish 💇🏽‍♂️👩‍❤️‍💋‍👨 #stayhomestaysafe

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Prije nekoliko tjedana nogometaševa majka je doživjela moždani udar zbog čega je nogometaš brzo odletio privatnim avionom u Portugal. Ubrzo nakon toga u Italiji se proširio koronavirus, pa je Cristiano jedno vrijeme ostao u Funchalu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Celebrity Ne srami se objaviti fotografije koje ne skrivaju puno, no ovoga puta je pozirala potpuno gola

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene