Svatko ima svoje veselje

Dok Ronaldo objavljuje fotografije svoje djece, Georgina se hvali fotkama zanosne stražnjice

Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Ronaldo i Georgina (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez zajedno su od 2016. godine, a upoznali su se na zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana.

Slavni nogometaš ponosni je otac četvero djece.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

33-godišnji igrač talijanskog Juventusa i jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo, svaki slobodni trenutak provodi sa svojom obitelji - zaručnicom Georginom Rodriguez i četvero mališana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Podsjetimo, Ronaldu su surogat majke rodile troje djece, 8-godišnjeg Cristiana Jr te 18-mjesečne blizance Matea i Evu Mariu, dok mu je Georgina rodila kći Alanu Martinu koja ima 13 mjeseci.

Par nerijetko dijeli obiteljske fotografije na društvenim mrežama, a na posljednjoj koju je podijelio on, mala obitelj pozira na kauču s velikim osmijesima na licima. Nogometaš je pored nje kratko i jasno stavio emotikon srca, a vjerujemo kako paru baš nikada nije dosadno kod kuće kraj toliko djece.

Istovremeno, 24-godišnja manekenka na svom je Instagram profilu objavila golišavu fotografiju na kojoj je njezina stražnjica u prvom planu i na kojoj se sunča u njihovom domu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D☀️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Zanosna crnka može se pohvaliti zanosnom linijom, a vježba svakodnevno u kućnoj teretani, pa ni ne čudi što i muškarci i žene diljem svijeta uzdišu za njezinim oblinama.

Par je zajedno od 2016. godine, a upoznali su se na luksuznoj zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana. Ona je u to vrijeme radila u madridskoj trgovini slavnog Diora kao prodavačica, no nakon što se u nju zaljubio planetarno popularni nogometaš, Georgina je dala otkaz te se posvetila obitelji i modnoj karijeri.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) +4 Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Celebrity Kako joj to uspijeva: Supruga slavnog glumca i nakon tri poroda izgleda besprijekorno u bilo kojem izdanju

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Jakopec Jopa (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Josip Jakopec Jopa (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Vanja Horvat, Nina Mamić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) inMagazin Kći Vanje i Zorana Mamića prekinula s reperom Jopom 3 mjeseca nakon rođenja kćeri!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Istok Rodeš (FOTO: Instagram) Istok Rodeš (FOTO: Instagram) Istok Rodeš (FOTO: Instagram) +0 Istok Rodeš (FOTO: Instagram) Celebrity Želi ga svaka Hrvatica, ali on ima jasne kriterije: ''Moja djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene