Što vi mislite?

Ronaldo pokazao novu frizuru: Neki su oduševljeni, a neki ga uspoređuju s popularnim likom iz filma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo je na Instagramu pokazao novu frizuru i izazvao brojne reakcije svojih obožavatelja.

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša današnjice, nedavno se vratio treniranju sa svojim klubom Juventusom u Italiji, nakon što je posljednja dva mjeseca proveo u karanteni zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

A povratak na nogometne terene 35-godišnji je Cristiano odlučio obilježiti novim imidžem, odnosno novom frizurom koja je rezultatpuštanja kose i neodlaska frizeru. Svojim dugim, blago valovitim uvojcima pohvalio se i na profilu na Instagramu gdje je pitao svoje obožavatelje za mišljenje i odobravaju li novu frizuru.

"Wow, odobravamo", "Brate, izgledaš dobro", "Sviđa mi se tvoja nova frizura", "Kakav ljepotan", takvi i slični komentari su prevladali no bilo je i onih koji misle da mu kratka kosa bolje stoji, neki su ga usporedili s Edwardom Škarorukim, a neki mu savjetovali da sada pusti i bradu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano je kosu dosad nosio u repu na vrhu glavu, dok mu je zaručnica Georgina Rodriguez jednom prilikom mašinicom skratila kosu ali samo sa strane što je također podijelio na društvenim mrežama.

"Ostanite kod kuće i ostanite u trendu", napisao je tada Ronaldo uz video koji je objavio na svom profilu na Instagramu, a koji je u manje od sat vremena pokupio gotovo 10 milijuna pregleda.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) +1 Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Celebrity Promjene imidža ne padaju joj teško, a sebe ne doživljava kao jednu od najljepših domaćih glumica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene