dosadila im njihova vila

Pogledajte luksuz u kojem uživaju Ronaldo i njegova Georgina za 30.000 kn na tjedan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez smjestili su se s djecom u vilu na otoku Madeira.

Čini se da je nogometašu Cristianu Ronaldu (35) dosadila njegova vila sa sedam katova vrijedna sedam milijuna funti u portugalskom gradu Funchaiu, pa je našao novo mjesto za izolaciju od koronavirusa.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Naime, Cristiano se sa zaručnicom Georginom Rodriguez (26) i četvero djece preselio u luksuznu vilu na otok Madeiru. Par se smjestio u kuću blizu mirnog ribarskog sela, a njezin tjedni najam iznosi 3.500 funti (oko 30.000 kuna), piše Daily Mail

Skupocjena vila ima bazen, prostoriju s igračkama, šest spavaćih soba od kojih svaka ima svoju kupaonicu, privatnu teretanu i dvije kuhinje. U kući se također nalazi velika dnevna soba, blagavaonica, a s vanjske strane ima i roštilj. 

Uz vilu dolazi i veliko parkiralište. Nedavno su se i Ronaldo i Georgina pohvalili kako trče na uzbrdici pokraj kuće. "Moja predivna partnerica za vježbanje", pohvalio se nogometaš zaručnicom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My beautiful training partner!🏃🏻‍♀️💪🏽 #stayactive #stayhome

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kako pišu strani mediji, Cristiano nije tijekom izolacije smanjio tempo treniranja, pa koristi stadion u Madeiri koji pripada nogometnom klubu C.D. Nacional. Samo za Ronalda ga je otvorio predsjednik kluba Rui Alves.

Inače, nogometaševo bogatstvo se procjenjuje na 460 milijuna dolara, a s talijanskim Juventusom ima ugovor prema kojem dobiva plaću od 64 milijuna dolara godišnje. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +0 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Celebrity Dok se on zabavlja s bivšom ženom i kćerima, sadašnja mu šalje poruke da joj fali

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene