u stilu!

Ronaldo i Georgina pokazali kako su uredili luksuznu vilu za raskošni doček, ništa nisu prepustili slučaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na Instagramu su obožavateljima pokazali kako su dočekali 2021. godinu.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, pokazala je na društvenim mrežama kako su dočekali 2021. godinu. Slavni par svoju je luksuznu kuću ukrasio desecima balona zlatne i bijele boje, a o svemu se pohvalio i sam Ronaldo.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

"Moja sudbina", kratko je napisala Georgina u opisu fotografije na kojoj se nasred dnevnog boravka ljubi sa svojim zaručnikom. Objavila je i zajedničku fotku s cijelom obitelji, jednaku kakvu je i Cristiano podijelio sa svojim pratiteljima.

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"2020. nije bila lagana godina, nema sumnje u vezi toga. Nitko ne može ostati imun na bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Sada je vrijeme da pokažemo kako skupa možemo napraviti promjenu. Jer bez obzira koliko je teško, ono što nas zaista definira jest činjenica kako se dignemo na noge i koliko brzo znamo reagirati na nove prepreke. Pokušajmo 2021. godinu napraviti prekretnicom, novim početkom i svježim startom. Svi mi možemo biti bolje osobe. Sretna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvijek sjećati zbog najboljih razloga", raspisao se Ronaldo u opisu fotografije.

Cristiano Ronaldo je inače prije nekoliko dana na dodjeli nagrada Globe Soccer Awards u Dubaiju proglašen najboljim igračem stoljeća. U centru pažnje je čitavo vrijeme na dodjelama nagrada bila njegova Georgina, koja se pojavila u crvenoj haljini prekrivenoj šljokicama, koja je naglasila njezine bujne atribute.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene