zaljubljen preko ušiju

Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan

Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) +0 Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Galerija

Georgina Rodriguez slavi 27. rođendan, a njezin zaručnik posvetio joj je objavu na Instagramu.

Partnerica Cristiana Ronalda slavi 27. rođendan, a slavni nogometaš je na Instagramu obilježio veliki dan svoje Georgine. "Živjela, ljubavi mog života", napisao je Cristiano u opisu fotografije na kojoj oboje poziraju. Nogometaš je na fotografiji sa širokim osmijehom na licu zagrlio svoju zaručnicu, a Georgina Rodriguez je pozirala u vatreno-crvenoj haljini koja je istaknula njezino bujno poprsje.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Georgina je tako dobila i tisuće čestitki na njegovom profilu, a brojni njegovi pratitelji komentirali su kako su savršen par.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gucci trgovini u Madridu gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin koja je njihovo prvo zajedničko dijete.

Podsjetimo, Ronaldu su surogat-majke rodile prvog sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u ulozi njihove majke.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michele Obama (Foto: Dnevnik.hr) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: AFP) +7 Sasha Obama (Foto: Getty) Celebrity Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene