Previše?

"Mislim da je to bacanje previše para": Što Dubrovčani kažu o koncertu Toma Jonesa koji je koštao više od 2 milijuna kuna?

Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Tom Jones (Foto: Getty Images) Tom Jones (Foto: Getty Images) Tom Jones (Foto: Getty Images) +0 Tom Jones (Foto: Getty Images) Galerija

Tom Jones prvi je put održao koncert u Dubrovniku, gradu koji je za to izdvojio pozamašnu svotu novca.

Velike platežne moći je i grad Dubrovnik, ako je suditi po iznosu koji je isplatio za koncert Toma Jonesa. Naime, honorar velikoj svjetskoj zvijezdi za koncert pred tek 1000 ljudi, plaćen je više od 2 milijuna kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! Popularni njemački dvojac Lissat & Voltaxx u Clubu Revelin - osvojite ulaznice!

Tom Jones sinoć je rasplesao Dubrovnik gdje je nastupao pred 1000 ljudi. Oni koji nisu uspjeli ući na ekslukzivan koncert sve su pratili putem videozida, turisti nisu skrivali oduševljenje.

"Nevjerojatno, ne znam što bih rekla, više od očekivanja", rekla nam je Daniela iz Nizozemske.

"Nismo znali za koncert, vidjeli smo plakat, moja upruga je velika obožavateljica", dodao je Kane iz Velike Britanije.

Nastup Toma Jonesa više od 2 milijuna kuna platio je Grad Dubrovnik. Koncert ispred katedrale predstavljen je kao poklon Gradu za 70. Dubrovačke ljetne igre, a pušteno je samo 1000 karata jer druga lokacija nije bila moguća.

"Malo je previše novaca, ako je već pokon gradu, to je onda trebalo biti poklon građanima. 1000 gledatelja je premalo, ali svejedno mislim da je sasvim solidno i odavde gledati koncert", mišljenja je Đani iz Dubrovnika.

U gradu u kojem nedostaje vrtića, domova umirovljenika, u kojem infrastruktura puca po šavovima građani danas podijeljenih mišljenja.

"Mislim da je to bacanje previše para", "Gledao sam na ekranu, vrhunska produkcija, mislim da gradu to treba", "Da ti pravo kažem ne zanima me", mišljenja su Dubrovčana.

Oko 800 tisuća kuna potrošeno je na tehnički dio koncerta, ostatak je dio honorara Tomu Jonesu, točan iznos u gradu ne otkrivaju. Prodalo se 1000 ulaznica po cijeni od 120 do 500 kuna.

"Potpuno je nebitno u ovoj cijeloj priči je li iznos 2 milijuna kuna. Dakle, svatko tko nešto čeka. Nikad grada Dubronvik nije nešto odbio, pomoć, Općoj bolnici, svih zdrastvenih ustanova, svih socijalnih ustanova, svih potrebitih. Ovdje se radi o 70. godina Ljetnih igara i za to treba biti novaca", zaključio je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

Dubrovčani svakako pozdravljaju gostovanja velikih glazbenih imena poput Toma Jonesa, ali kada se makne blještavilo Straduna tim istim građanima u jednom od najbogatijih gradova u Hrvatskoj puno toga nedostaje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Opet rade po svom: Meghan i Harry donijeli odluku koja je razbjesnila Britance?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene