Opravdan razlog

Omiljeni glumac rastužio obožavatelje: Donio je odluku koju nakon nedavnog uspjeha nitko nije očekivao

Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) +0 Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Galerija

Chris Hemsworth objavio je vijest da se povlači iz svijeta glume na jedno duže razdoblje.

Chris Hemsworth jedan je od najslavnijih holivudskih glumaca, nedavno smo ga imali prilike gledati u hit filmu koji je oborio sve rekorde "Avengers: Endgame", a sada je svojom najnovijom odlukom koju je donio šokirao obožavatelje i svijet filma.

Pogledaj i ovo Antonio Lujak (Foto: Instagram) Stigao iz Hollywooda "Dubrovački Apolon" svojom pojavom oduzima dah kupačicama: Ima li djevojku?

Naime, godinu dana nakon što se vratio snimanju, 35-godišnji Chris odlučio se povući iz svijeta showbusinessa i napustiti Hollywood na neko duže vrijeme. Razlog povlačenja je njegova obitelj, odnosno želja da više vremena provode kod kuće s 42-godišnjom suprugom, također glumicom, Elsom Pataky i njihovo troje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Za The Daily Telegraph izjavio je kako planira više vremena provesti u australskom Byron Bayu gdje živi proteklih pet godina i gdje je izgradio velebno zdanje novog doma, točnije luksuznu vilu s velikim dvorištem u blizini oceana, vrijednu 7,2 milijuna dolara. Njezina je gradnja izazvala nelagodu lokalnog stanovništa koje je bilo zabrinuto zbog uništavanja okoliša ali i samog izgleda.

"Ove godine vjerojatno više neću ništa snimati. Jednostavno želim biti kod kuće s djecom. Trenutno se svi nalaze u vrlo važnoj dobi. Još uvijek su maleni ali svjesniji su da me nema nego su prije bili", objasnio je Chris svoje razloge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Da odluku nije ishitreno donio i da je duže vremena razmišljao o tome, svjedoči njegov intervju za GQ magazin od prošlog ljeta, kada je priznao da mu razdvojenost od obitelji sve češće teže pada. Dodao je i kako njegova, tada 7-godišnja, kći India Rose prolazi kroz posebno teško razdoblje nakon što se moraju rastati te da mu samom predstavlja popriličan stres.

Chris i Elsa vjenčali su 2010. godine, nakon manje od godinu dana veze. Nakon što su dobili troje djece, obitelj se preselila iz Los Angelesa u Byron Bay 2014. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Youtube Screenshot) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +3 Donald Trump i Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 2 Celebrity Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene