Dotaknuo dno

Nekad je bio najplaćeniji glumac, a onda je na vrhuncu karijere šokirao objavom o bolesti, dok bogatstvo koje je imao više ne postoji

Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Brooke Mueller i Charlie Sheen (Foto: AFP) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Getty Images) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) +6 Brooke Mueller i Charlie Sheen (Foto: AFP) Galerija

Charlie Sheen pojavio se nedavno na jednom kalifornijskom eventu, a njegove kolege kažu da je bolje volje nego u posljednjih nekoliko mjeseci. Ipak, njegov izgled ne daje previše nade.

Prošlo je više od 30 godina otkako je Charlie Sheen osvojio publiku filmom "Prva liga", a upravo taj film bio je povod da se prije nekoliko dana ponovno sastane s kolegom Bobom Ueckerom na jednom kalifornijskom događanju. Dvojac je komentirao bejzbol i svoju glumu, a fotografi su zabilježili svaki trenutak. Mnogi su se složili kako Sheen izgleda izmučeno i umorno, daleko od onoga po čemu ga pamte, ali slažu se da je slavni glumac ipak nešto bolje volje nego što je to bio posljednjih mjeseci.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Charlie Sheen danas je na glasu kao jedan od najkontroverznijih glumaca. Unatoč tome što je bio najplaćeniji TV glumac 2014. godine, Sheen je javno priznao kako je potrošio bogatstvo u iznosu od 150 milijuna dolara te gotovo završio na ulici kao beskućnik dok se bori s brojnim dugovima.

Njegova najzapaženija uloga koju je u karijeri ostvario svakako je uloga Charlieja Harpera u seriji "Dva i pol muškarca", u kojoj je zarađivao 1,8 milijuna dolara po samo jednoj epizodi. Uz to je dodatno zarađivao snimajući reklame, filmove, radio na nekoliko televizijskih projekata. Zahvaljujući tomu na njegovu bankovnom računu našlo se 150 milijuna dolara, a u vitrinama nekoliko prestižnih nagrada poput Zlatnih globusa i Emmyja.

Na samom vrhuncu karijere za Charlieja je sve krenulo nizbrdo. Počeo se neprimjereno ponašati, a nije prošlo dugo prije nego što su ga počeli povezivati s ovisnostima o drogama i alkoholu. Na sve to utjecalo je i njegovo priznanje da boluje od HIV-a. Počeo je gubiti poslove, a izbačen je i iz serije u kojoj je tumačio glavni lik.

Sheen je triput stao pred oltar, a ljubovao je s brojnim slavnim damama. Glumac je često posljednjih godina govorio kako je svjestan svih svojih pogrešaka, a radi na odnosu sa svom svojom djecom te se nada kako će mu jednoga dana imati snage oprostiti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 In Magazin: Maja Šuput - 1 Celebrity Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene