Udarno gledani

'Celebrity MasterChef' i 'Lud, zbunjen, normalan' već su pravi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko su gledatelji željno iščekivali Celebrity MasterChef i novu sezonu humoristične serije Lud, zbunjen, normalan, dokazuju izuzetni rezultati gledanosti jučerašnjeg prime time-a na programu Nove TV.

Fazlinoviće je sinoć gledalo oko 900.000 gledatelja. Prema podacima AGB Nielsena riječ je o 20,3% građana ili izuzetnih 46,4% onih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, a stariji su od 4 godine.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Ekskluzivan intervju s Mustafom Nadarevićem

Svaki drugi gledatelji koji je sinoć bio pred malim ekranima pratio je novu sezonu najboljeg kulinarskog show-a: Celebrity MasterChef.

Prema podatcima AGB Nielsena, gotovo 800.000 gledatelje pratilo je kulinarsku avanturu Nives Zeljković, Alke Vuice, Ivice Skoke i Nikše Kušelja. Riječ je o 19,1% građana, odnosno čak 43,7% onih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima

Prva epizoda nove sezone MasterChefa ostvarila je zavidne rezultate i u užoj skupini gledatelja od 18 do 54 godine, s udjelom gledanosti od čak 45,9%.

Nova TV je jučer u udarnom terminu opet bila najgledaniji televizijski kanal s udjelom od 37,5% gledatelja.

I ovog proljeća zabava je na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene