Ruže i dalje cvjetaju

Nitko u njih nije vjerovao, a oni su i nakon 20 godina braka zaljubljeni kao prvog dana!

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Cameron i Michael Douglas, Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) +0 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Galerija

Catherine Zeta-Jones na svojem je Instagramu objavila romantičnu fotografiju na kojoj ljubi supruga Michaela Douglasa.

Nedavno su proslavili 20. godišnjicu braka, a glumački par Catherine Zeta-Jones (51) i Michael Douglas (76) zaljubljeni su kao prvog dana.

Pogledaj i ovo Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 2 i dalje ludo zaljubljeni! Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

Da im u braku i dalje cvjetaju ruže, potvrdila je Catherine, koja je na svojem Instagramu podijelila njihovu romantičnu fotografiju uz jednako romantičan opis.

"Ne mogu iskazati nježniji znak ljubavi od ovog nježnog poljupca", citirala je glumica Shakespearea pored fotke na kojoj strastveno ljubi supruga uz zalazak sunca, a objavu su lajkale stotine tisuća njihovih obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć."

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. u poznatom njujorškom hotelu Plaza.

Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju zbog razlike u godinama.

Javnost ih je ispočetka otpisivala kao neozbiljan par, no opstali su zajedno duže od većine holivudskih parova te su uspješno prebrodili i sve nedaće koje su ih snašle.

Naime, Michaelu je 2010. godine dijagnosticiran rak jezika, a Catherine se u tom teškom razdoblju potpuno posvetila brizi o svojem suprugu. Glumac je bolest pobijedio nakon godinu dana, ali ubrzo zatim je Catherine dijagnosticiran bipolarni poremećaj, pa su morali zamijeniti uloge i Michael je preuzeo brigu o njoj.

Dvije godine kasnije svijet je obišla vijest o njihovu razvodu, no Michael nije bio spreman na to i novinarima je priznao kako će pokušati napraviti sve da spasi svoj brak, što mu je, očigledno, pošlo za rukom. Prebrodili su i optužbe glumčeve bivše zaposlenice za seksualno uznemiravanje koje su na sudu u potpunosti odbačene.

Par zajedno ima dvoje djece, sina Dylana (20) i kćer Carys (17).

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene