Cannes 2013.

Besprijekorna i sa 47: Pomela konkurenciju na crvenom tepihu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da elegancija može itekako biti zavodljiva, dokazale su to mnoge zvijezde na crvenom tepihu . No jedna dama se posebno isticala...

 Filmski festival u Cannesu održava se po 66. put, a otvoren je u srijedu svečanim pojavljivanjem slavnih zvijezda iz svijeta filma na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Pred zarukama? Poznat je kao vječni neženja, ali čini se da bi baš ova djevojka mogla biti ona koja će ga navesti na brak!

Tako su se brojne ljepotice poput Cindy Crawford, Vahine Giocante, Julianne Moore, Frederique Bel, Carey Mulligan, Nicole Kidman, Fan Bingbing, Zhang Yuqi te Georgije May Jegger crvenim tepihom prošetale u stilu 1920-ih godina i svojim  seksipilnim haljinama.

Ljepotice nije smetala ni kiša koja ih je iznenadila prilikom šetnje crvenim tepihom pa su svoje prekrasne haljine zaštitile kišobranima.

U zaista predivnom izdanju došla je i francuska glumica Audrey Tautou koja je ujedno i domaćica ovogodišnjeg festivala. Odjenula je bijelu dugu haljinu također u stilu 1920-ih godina. Na pozornici joj se pridružio i Steven Spielberg koji se ove godine nalazi u žiriju baš kao i Nicole Kidman.

>> Zavodljivija nego ikada prije – Svi uzvanici gledali su samo u Nicole Kidman!

Da elegancija može itekako biti zavodljiva, dokazala je to i Cindy Crawford svojim izdanjem - odjenula je bijelu dugu haljinu, ali i duboki dekolte koji je privlačio pažnju na njezine bujne grude, a Cindy je još jednom pokazala da izgleda fantastično u 48. godini jer su sve kamere bile uperene samo u nju.

'Veliki Gatsby' na otvorenju 66. filmskog festivala

Ranije tijekom dana na crveni tepih stigle su i glavne zvijezde filma 'Veliki Gatsby' koji će se premijerno pokazati večeras u Cannesu, a radnja filma je smještena u 1920-e godine. Redatelj Baz Luhrmann ponosno je stajao uz svoje glavne glumce Leonarda DiCapria, Tobeya Maguirea, te lijepe 27-godišnje Carey Mulligan.

Hrvati u Cannesu

Filmski festival u Cannesu održat će se od 15. do 26. svibnja, a hrvatski filmaši i ove godine prikazat će se tri dugometražna igrana filma:

'Obrana i zaštita' Bobe Jelčića

'Svećenikova djeca' Vinka Brešana

'Zagonetni dječak' Dražena Žarkovića

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene