Utrka s vremenom

Što kada vam 'procuri' snimka seksa? Naučila je na teži način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Komedija godine o kojoj svi pričaju samo što nije došla do naših kina!

Sinoć je održana premijera filma 'Snimka seksa' u Mexico Cityju, a tom je prigodom njegova glavna glumica Cameron Diaz zablistala na crvenom tepihu u društvu svog filmskog partnera Jasona Segela s kojim promovira ovu opuštajuću urnebesnu komediju.

Pogledaj i ovo Jason Segel više ne voli svjetla reflektora Sjećate se Marshalla iz hit-sitcoma? Od ove njegove uloge prošlo je 10 godina, bome se isklesao i pomladio od tada!

EKSKLUZIVNO donosimo vam prvu dostupnu scenu iz komedije 'Snimka seksa'!

Još je samo tjedan dana ostalo do početka službene kino distribucije filma 'Snimka seksa' s Cameron Diaz i Jasonom Segelom u glavnim ulogama. Međutim, oni najnestrpljiviji mogu u filmu uživati već večeras u sklopu posebnih Ladies Night i CineLady projekcija koje za njih organiziraju multipleksi Cineplexx odnosno CineStar. Sve one koji večeras dođu prvi u Hrvatskoj pogledati ovu komediju koja se nikako ne smije propustiti, osim odlične filmske zabave čekaju i atraktivni pokloni!

Snimka seksa

Kada su se Jay (Segel) i Annie (Diaz) počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa.

U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan. Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti...

Film „Snimka seksa“ režirao je Jake Kasdan široj publici najpoznatiji po režiji dvaju super-uspješnih komedija – „Walk Hard: The Dewey Cox Story“ i „Zločesta učiteljica“ u kojoj je glavnu ulogu također imala prezgodna Cameron Diaz. Uz Diazicu i Segela u sporednim ulogama pojavljuju se Rob Lowe, Rob Corddry, Ellie Kemper, Jack Black i drugi.

Komediju „Snimka seksa“ pretpremijerno možete pogledati već večeras u multipleksima Cineplexx i CineStar, a od 7. kolovoza u svim kinima diljem Hrvatske!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene