nekoć omiljena glumica

Kći vješto skriva, kao i informaciju kako ju je dobila, no uporni paparazzi nisu propustili njihov rijedak izlazak u javnost

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz snimljena je u rijetkom izlasku sa svojom jednogodišnjom kćeri Raddix koju je vodila na plivanje.

Umirovljena glumica Cameron Diaz (48) iznenadila je javnost kada je krajem 2019. godine otkrila da je postala majka.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Sa suprugom Benjijem Maddenom (42) dobila je kći koju su nazvali Raddix, a do danas još nije poznato je li ju rodila glumica ili surogat majka.

Kćerkicu vješto krije javnosti i ne dijeli njezine fotografije na društvenim mrežama, no sada su ih paparazzi uspjeli uloviti u rijetkom izlasku.

Cameron je snimljena pred svojim domom u Beverly Hillsu s Raddix u naručju čije je lice pokušala sakriti kada je primijetila fotoaparate. Kako piše Fox News, kći je vodila na lekcije iz plivanja.

Nekoć omiljena holivudska plavuša, javnost je šokirala i 2014. kada je objavila da se povlači iz glume, a zadnjih se godina pak posvetila proizvodnji vina koje radi od organskog grožđa i u njemu nema šećera te svoje proizvode reklamira na Instagramu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene