zamislio se

Bruce Willis uhvaćen u javnosti nakon objave teške dijagnoze, a fotografi su ulovili i pomalo nezgodne trenutke

Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 2 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 1 Bruce Willis Bruce Willis - 3 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis (Foto: Profimedia) +0 Bruce Willis - 2 Galerija

Bruce Willis snimljen u na ručku s prijateljem šest tjedana nakon objave teške dijagnoze, a paparazzi su ga ulovili i u pomalo nezgodnim trenucima, dok je mislio da ga nitko ne gleda.

Vijest da se Bruce Willis (67) povlači iz glume jer boluje afazije rastužila je milijune obožavatelja legendarnog glumca.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 "Ovako izgleda zdrav odnos" Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

Od tužne objave koju je na svojem Instagramu prva podijelila Bruceova bivša supruga, glumica Demi Moore, prošlo je oko šest tjedana, a glumca su sada paparazzi snimili na ručku s prijateljem u Brentwoodu u Kaliforniji.

Bruce je djelovao dobro raspoloženo i opušteno, posebice dok mu je prijatelj bio odsutan. Ne znajući da ga vrebaju paparazzi, glumac se prepustio istraživanju sadržaja svojeg nosa, a u restoranu očigledno nije bilo čačkalica, pa se i tu morao snaći.

Fotografije su brzo osvanule i na društvenim mrežama, a obožavatelje je uglavnom obradovalo vidjeti ga u dobrom stanju nakon objave teške dijagnoze i neki su njegovo ponašanje u restoranu ocijenili kao "tipično muški".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

"Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj smo htjeli podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se povlači iz karijere koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", piše u obavi koju je u ožujku objavila Demi, a uz nju su potpisane i Bruceova sadašnja supruga Emma Hemming Willis te kćeri Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Afazija je poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozga. Osobe s afazijom često uz teškoće jezika i govora imaju i teškoće gutanja, motorike, računanja, prostorne i vremenske orijentacije, navodi Hrvatska verbotonalna udruga.

Iza Brucea Willisa je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene