Više ne glumi

Legendarni glumac nakon teške dijagnoze snimljen u izlasku, evo kako sada najradije provodi vrijeme

Bruce Willis Bruce Willis Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 4 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 1 Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis - 5 +7 Bruce Willis - 4 Galerija

Bruce Willis bori se s dijagnosticiranom afazijom, a ovih je dana snimljen na ulicama Los Angelesa.

Bruce Willis aktivan je nakon dijagnoze afazije, moždanog poremećaja koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, a paparazzi su ga ovih dana snimili u izlasku u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming - 2 emotivni prizori Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

67-godišnji Bruce snimljen je s prijateljima na izletu, nakon kojeg je svratio i u jedan restoran u četvrti Santa Monica u Los Angelesu. Izgledajući fit kao posljednjih godina, zvijezda filmskog hita "Umri muški" šetao je u ležernom izdanju i činio se dobre volje.

Bruce zbog dijagnoze više nije u mogućnosti glumiti, a glumac je nakon toga pažnju posvetio svom privatnom i obiteljskom životu. Afazija je poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozge, a osobe koje od nje boluju često uz teškoće govora imaju i teškoće gutanja, motorike, računanja, prostorne i vremenske orijentacije, navodi Hrvatska verbotonalna udruga.

"Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj smo htjeli podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se povlači iz karijere koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", pisalo je u obavi koju je u ožujku ove godine objavila njegova bivša supruga Demi Moore, a uz nju su bile potpisane i Bruceova sadašnja supruga Emma Hemming Willis te kćeri Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Iza Brucea Willisa je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +5 Jennifer Aniston Celebrity Holivudska miljenica objavila fotografiju ispod tuša, a za to je imala dobar razlog: "Jedva čekamo!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) +12 Adriana Lima (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša srpska snaha u 42. godini dobila dijete s novim dečkom, izabrali su mu pomalo neobično ime

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene