JEDINSTVEN

Sin slavnog nogometaša prošetao ulicom s jednim neobičnim detaljem i iznenadio je obožavateljice hrabrošću

Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Mladog fotografa Brooklyna Beckhama podržala je i njegova djevojka, glumica Nicole Anne Peltz, a obožavateljice su komentirale da je jedinstven.

Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn (20) pokazao je da nema nimalo problema sa svojom muškošću. Mladi fotograf prošetao je u četvrtak West Hollywoodom u običnoj bijeloj majici i crnim hlačama i s novom manikurom, noktima obojenim u tamnocrveni lak.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Brooklyn se ranije pohvalio na Instagramu da je boju noktiju uskladio sa svojom djevojkom, glumicom Nicole Anne Peltz (25). Par je napravio zajednički selfie pred ogledalom na kojem su Beckhamove ruke bile u prvom planu. Brooklyn je usto stavio i sliku na kojoj se prešetava pred fotografima u bijeloj vesti i drži ovratnik s nalakiranim noktima.

“Volim te“, napisala mu je Nicole uz fotografiju. Dijelu njegovih obožavateljica se to nije svidjelo i komentirali su kako pretjeruju. Ostali su ga ipak podržali i istaknuli kako je jedinstven te ima divne ruke. Brooklynova djevojka je nedavno objavila fotografiju u grudnjaku na što se on raznježio i komentirao kako je sretan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

“Suludo si predivna. Ja sam najsretniji čovjek ikad“, napisao je Beckham. Brooklyn i Nicole su nerazdvojni od prosinca prošle godine, a s njegovom obitelji su slavili Božić i Novu godinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene