Dirljivi trenuci

Šok na dodjeli: Zvijezde u suzama odale počast legendarnom košarkašu, njegova ih smrt slomila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svečanost dodjele Grammjya otvorila je Lizzo s pjesmama "Truth Hurts" i "Cuz I Love You" koje je posvetila preminulom Kobeu, a priključili su joj se DJ Khaled, Bebe Rexha i brojni drugi.

Šok i tuga označili su u nedjelju dodjelu nagrada Grammy u Staples Centeru u Los Angelesu, u dvorani gdje je Kobe Bryant 20 godina igrao za LA Lakerse. Na njegovu tragičnu smrt na samom početku dodjele Grammyja osvrnule su se brojne glazbene zvijezde.

Pogledaj i ovo Taylor Swift Kakva večer! Taylor Swift ispisala je povijest i postala prva osoba koja je osvojila 4 nagrade Grammy za najbolji album!

Svečanost dodjele otvorila je Lizzo s pjesmama "Truth Hurts" i "Cuz I Love You", koje je posvetila preminulom Kobeu. "Večeras je sve za Kobea", istaknula je glazbenica.

Voditeljica dodjela nagrada bila je pjevačica Alicia Keys, koja je istaknula kako je užasno tužna zbog pogibije košarkaša. Na pozornici Staples Centera pridružila joj se grupa Boyz II Men te su skupa otpjevali "It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday".

"Stojimo u dvorani koju je izgradio veliki Kobe Bryant slomljena srca. Amerika i čitav svijet ranije danas su izgubili istinskog heroja. Nisam mogla ni pretpostaviti da ćemo danas ovako tužno otvoriti dodjelu Grammyja", rekla je prije nastupa Alicia Keys.

U Staples Centeru čitavu su noć bili istaknuti Kobeovi dresovi LA Lakersa. 

Brojne glazbene zvijezde odale su počast Kobeu Bryantu tijekom večeri, uključujući DJ-a Khaleda, Bebe Rexhu, Questlovea i Lila Nasu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene