Kakvo tijelo!

Atraktivna brineta mamila poglede na plaži: Muškarci za njom uzdišu, ali ona voli samo jednog

Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Kevin Trapp (Foto: Instagram) Kevin Trapp (Foto: Instagram) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Instagram) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart i Kevin Pratt (Foto: Getty Images) +0 Izabel Goulart (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Goulart prve dane ljeta provodi sa zaručnikom Kevinom Trappom.

Brazilska manekenka trenutno je na odmoru na grčkom Mykonosu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart i Kevin Trapp Ne dolazi u obzir! Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

Radi se o 34-godišnjom Izabel Goulart, koja je na ljetni godišnji otišla sa zaručnikom, njemačkim nogometašem Kevinom Trappom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Iako je par na odmoru, Brazilka ipak ne miruje te je uhvaćena kako s jednako atraktivnim zaručnikom provodi aktivni odmor uz zabavne igre na plaži. U stankama od igranja, par je izmjenjivao nježnosti, baš kao što su to radili dan ranije pored bazena vile u kojoj su odsjeli.

Podsjetimo, Izabel se s golmanom kluba Paris Saint-Germain upoznala 2015. godine, a zaruke su uslijedile 2017. godine tijekom ljetnog odmora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Prethodno je zanosna Brazilka bila u vezi s brazilskim biznismenom Marcelom H.L. da Costom, s kojim se 2009. godine i zaručila.

Ipak, umjesto da stane pred oltar, par se razišao nakon 8 zajedničkih godina, a Izabel je ubrzo upoznala Kevina, s kojim čini jedan od najljepših celebrity parova današnjice. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene