Podigli prašinu!

Zgodni šarmer strastveno ljubio mlađeg kolegu, a za izljeve nježnosti imali su dosta dobar razlog

Bradley Cooper i Matt Bomer Bradley Cooper i Matt Bomer Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Matt Bomer - 2 Bradley Cooper i Matt Bomer Bradley Cooper Bradley Cooper Bradley Cooper i Laura Dern (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Zoe Saldana (Foto: AFP) Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +7 Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Galerija

Bradly Cooper i Matt Boomer izmjenjivali su poljupce na setu filma "Maestro" snimajući ljubavnu scenu.

Holivudski glumac Bradley Cooper i njegov kolega Matt Bomer snimljeni su kako izmjenjuju nježni poljubac na setu nadolazećeg biografskog filma "Maestro" o slavnom skladatelju Leonardu Bernsteinu.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

47-godišnji Bradley i 44-godišnji Matt bez ustručavanja su se ljubili pred kamerama na Manhattanu, utjelovljujući uloge Bernsteina i klarinetista s kojim je on imao kratku romansu. 

Netflix je nedavno objavio prve fotografije sa snimanja nadolazećeg biografskog filma o Bernstainovu životu, a Bradley uistinu izgleda kao njegova vjerna preslika i na prvi ga pogled nije moguće prepoznati. Osim što glumi Bradley i režira projekt u kojem će uz njega glumiti i Carey Mulligan, Maya Hawke i Matt Bomer. Cooperovo lice na njima izgleda naborano i ostarjelo, kosa sijeda, a ten preplanuo za što se pobrinuo vrhunski tim vizažista i frizera.

Objavljene su i Bradleyjeve fotografije u ulozi Bernsteina u nešto mlađim godinama na kojima izgleda kao Bradley kojeg znamo, a one ga prikazuju s Carey koja u filmu glumi Bernsteinovu suprugu Feliciju.

U središtu radnje nalazi se priča o legendi Broadwaya, njegovom životu iza kulisa i njegovoj vezi s Felicijom Montealegre, koja je ostala s njim cijeli život unatoč tome što je znala da je gay. Leonardova i Felicijina veza trajala je više od 30 godina, od njihovog prvog susreta 1946. godine, zaruke, 25-godišnjeg braka i troje djece dok se Bernstein cijelo to vrijeme borio sa vlastitom seksualnošću.

Snimanje je počelo u svibnju u New Yorku, a producenti su Bradley Cooper, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Fred Berner i Amy Durning.

Leonard Bernstein bio je glazbeni znalac i radio je kao skladatelj, pijanist i dirigent koji je tijekom svoje karijere nagrađen sa sedam nagrada Emmy, dva Tonyja i 16 Grammyja.

Umro je 1990. godine od posljedica srčanog udara samo pet dana nakon što se povukao iz dirigiranja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +7 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis +33 Kate i William Instagram - 4 Celebrity William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi jubileja, ovim komentarom ukrali su srca fanova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene