Dirljive fotke

Oprostili se od voljene sestre: 'Bila si prekrasna žena i istinski borac!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumačka obitelj shrvana je gubitkom 42-godišnje sestre koja je, nakon duge bolesti, preminula od raka jajnika.

Nakon službenog priopćenja tata Pierca Brosnana, i njezina braća su se oprostili od voljene sestre.

Pogledaj i ovo Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Isti su! Poslastica za nježniji spol: Mlađahni Paris slika je i prilika šarmantnog oca koji je i danas miljenik žena

>> Glumac shrvan gubitkom kćeri: 'Naša srca su prepuna tuge!'

I to su napravili putem društvenih mreža: Charlottein brat Sean Brosnan je na svom Facebook profilu objavio dirljive fotke sa svojom sestrom.

29-godišnji glumac i producent je pozirao sa Charlotte i njezinim 8-godišnjim sinom Lucasom. Sean i Cahrlotte su djeca Brosnanove prve supruge, Cassandre, koja je također preminula od raka jajnika. Pierce Brosnan je Seanu biološki otac, dok je Charlotte kći Cassandrinog prvog supruga Dermota Harrisa. Slavni glumac je posvojio Charlotte 1983. godine, kada je Dermot preminuo.

Osim Seana, na Facebooku se od voljene sestre oprostio i 12-godišnji Paris Brosnan, kojeg Pierce ima s drugom suprugom Keely Shaye Smith.

'Draga Charlotte, bila si predivna sestra i sada razumijem da svi veliki ljudi odu na bolja mjesta, baš kao i ti. Bila si prekrasna žena, istinski borac i nedostajat ćeš mi jako. Isitnska si inspiracija, naučila si me da se uvijek boriš za one koje voliš.

Zauvijek ćeš mi biti u srcu. Jutros sam cijelo vrijeme piljio u fotku gdje me držiš u naručju dok sam bio mali, plakao sam i znao sam da si i dalje sa mnom. Imaš dvoje prekrasne djece, moju dragu nećakinju Bellu i malog smiješnog Lucasa. Vidimo se jednog dana, a zasada nas od gore pazi i gledaj. RIP Charlotte Brosnan', napisao je Paris svojoj sestri.

Podsjetimo, Charlotte je preminula nakon tri godine borbe s rakom jajnika. Od iste bolesti je preminula i njezina majka Cassandra, prva supruga Pierca Brosnana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene