Snažna je ona!

Bojana Gregorić Vejzović imala nezgodu, ali nema u planu propustiti hit-show: "Kada ti kćer i sin kažu molim te nemoj odustati"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš +11 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Galerija

Bojana Gregorić Vejzović ozlijedila je glavu na predstavi "Hotel Zagorje", no gledat ćemo je i ove nedjelje u showu "Ples sa zvijezdama".

Naša kazališna i filmska glumica i kandidatkinja showa "Ples sa zvijezdama" Bojana Gregorić Vejzović doživjela je nezgodu tijekom izvedbe predstave "Hotel Zagorje" na Međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci i slučajno ozlijedila glavu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kraće nije moglo! S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

Naime, u nekim scenama, zbog pojačanog zvučnog efekta ratnih zbivanja u Vukovaru, glumice u mraku trče ispod montažnog gledališta i u jednom od tih trenutaka ona se nažalost ozlijedila. Glumica je zato završila na hitnoj u KBC-u Sušak gdje su joj sašili ranu i provjerili neurološko stanje, nakon čega je otpuštena na kućnu njegu, prenosi portal teklic.hr.

Za Bojanu radi ove nezgode odustajanje nije opcija, a velika motivacija su joj njena djeca koja su joj dala vjetar u leđa i sada se osjeća dobro.

"Kada ti kćer i sin kažu molim te mama nemoj odustati, možeš ti to, onda mogu!", izjavila je Bojana za DNEVNIK.HR.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Bongiovi - 4 Jake Bongiovi - 2 Jake Bongiovi - 3 +0 Jake Bongiovi - 1 Celebrity Sin miljenika žena odrastao je u njegovu kopiju, a pogledajte zašto kažu da će biti još veći šarmer od njega

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene