Pogledajte što vas čeka

Bogat blagdanski program Nove TV i Doma TV-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najgledaniji televizijski nacionalni kanal Nova TV i najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV i ove godine donosi bogat zabavni božićni i novogodišnji program.

Nova TV prenosi tradicionalni božićni koncert 'Želim život', donosi bogat filmski i serijski program tijekom cijelog prosinca, tu su i specijalna izdanja 'IN magazina' i kulinarskog showa 'Moja mama kuha najbolje' te prigodni novogodišnji program s pregršt domaće glazbe.

Pogledaj i ovo Koncert Želim život Bravo za sve! Pogledajte prekrasnu atmosferu s Trga bana Jelačića, emotivni Prljavci poslali lijepu poruku: "Svi smo malo više ponosni nakon ovakvih večeri"

Koncert 'Želim život'

Nova TV tradicionalno i ove godine prenosi uživo humanitarni koncert 'Želim život' koji organizira sa Zakladom Ana Rukavina. Jubilarni, deseti božićni koncert 'Želim život' će se emitirati 21.prosinca, te osim što će zabaviti sve gledatelje odličnim glazbenim izvedbama, u pozivnom centru okupit će i brojna poznata lica iz javnog života koji će se javljati na pozive građana na humanitarni broj te na taj način pomoći da se misija Zaklade i Anin san, i dalje nastavi. Koncert će se kao i svake godine održati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih devet godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade Ana Rukavina. Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Severina, Mejaši, Gibonni, Halid Bešlić, Vatra, Psihomodo Pop, Frajle, Ivan Zak, Maja Šuput i gost iznenađenja. Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat.

Blagdanska izdanja IN MAGAZINA

'Petkom s Petkom' zabavno glazbeni show IN magazina već je naviknuo gledatelje na vrhunsku zabavu, puno glazbe i humora, a toga neće nedostajati niti u posebnim i proširenim izdanjima tijekom blagdana. Blagdanska izdanja IN magazina unijet će svečanu atmosferu u domove gledatelja Nove TV. Vidjet ćemo tako u emisiji već na sam Badnjak brojne čestitke poznatih, njihove uspomene, a prisjetit ćemo se i tradicionalnih običaja u Slavoniji i Dalmaciji, kao i najljepših božićnih pjesama svih vremena. Na sam Božić Dalibor Petko će ugostiti Miroslava Škoru i Ladarice, kada će brojne božićne pjesme zaoriti studijem IN magazina. Bit će tu i gosti iznenađenja, a Petko ih sprema i za najzabavniji dan u godini, Silvestrovo kada će IN magazin osigurati „zagrijavanje“ za najluđu noć. Od Stare se godine gledatelji imaju priliku oprostiti uz velike hitove domaće estrade. Prisjetit ćemo se najboljih trenutaka u godini na izmaku, a domaće zvijezde otkrit će sebi i drugima žele u novoj, 2016.godini. U studio IN magazina će doći brojni glazbeni gosti koji će se pobrinuti da slavljenička atmosfera i poslijepodnevnim satima uđe u domove gledatelja Nove TV.

I GODINA NOVA 2016. – novogodišnja emisija Nove TV

Nova TV i ove godine priprema zabavnu novogodišnju emisiju s pregršt dobre glazbe i humora. Gledatelji imaju priliku zabaviti se uz emisiju I godina nova 2016., te zajedno s omiljenim likovima iz popularne serije 'Kud puklo da puklo' dočekati Novu godinu. Uz Svetu (Žarko Radić), Milu (Milan Štrljić), Stipu (Miodrag Krivokapić), i Ane (Barbara Vicković), za humor na Silvestrovo bit će zaduženi i popularni Barmen (Ivica Zadro) i Miroslav Škoro, kao i Doline (Branimir Vidić Flika), Policajac (Tomislav Štriga), Panki (Slavko Pintarić-Pišta). Sve zajedno će ih zabaviti čitava plejada glazbenika, od Jasmina Stavrosa, Nede Ukraden, Novih Fosila, Halida Bešlića do Jelene Rozge, Joleta, Petra Graše, Ivana Zaka, Mejaša i mnogih drugih.

Blagdanske emisije MOJA MAMA KUHA NAJBOLJE

U vrijeme blagdana tradicionalno okupljanje oko obiteljskog stola prepunog raznih delicija dio je tradicije brojnih obitelji, a upravo uz zabavan natjecateljski kulinarski show 'Moja mama kuha najbolje' gledatelji imaju priliku saznati neke od najboljih domaćih recepata. Show u kojem ne kuhaju mame, nego njihova djeca, ali prema maminim receptima i uputama, upoznat će nas s nekim od najboljih jela koja se mogu naći i na vašem blagdanskom stolu. Francuska salata i punjeni odresci je jelo koje će se natjecati protiv Ruske salate punjenim jajima jedne od mama i njenog djeteta. Branko Ognjenović je taj koji će donijeti odluku koja salata je ukusnija. U jednoj od blagdanskih epizoda saznat ćemo i kako pripremiti Vanil bajaderu kao i kokos kolač od natjecateljskih timova zabavnog showa.

Zabava uz popularne serije KUD PUKLO DA PUKLO i LUD, ZBUNJEN, NORMALAN

Oštrovačka ekipa iz popularne serije 'Kud puklo da puklo' i ovih blagdana zabavljat će gledatelje Nove TV. Već dobro uigrana ekipa nasmijat će gledatelje svojim novim dogodovštinama kao i nesvakidašnjim neprilikama.

Ekipa iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' također je s gledateljima tijekom nadolazećih blagdana kada će ih nasmijati do suza svojim karakterističnim humorom. U premijernim epizodama posljednjeg dana u godini okupit će se društvance u najpoznatijem sarajevskom lokalu San Remu kako bi ispratili staru godinu. Kako im to i priliči, svaki plan će se izjaloviti, a neke stvari krivo protumačiti. U epizodnoj ulozi vidjet ćemo i Nives Ivanković koja će od Samira dobiti zaručnički prsten, dok će on pak dobiti lisice ali od policije.

Filmovi na Novoj TV

Nova TV za nadolazeće blagdane priprema brojne filmske poslastice uz koje će uživati čitave obitelji, te uz najbolje filmove i vrhunsku zabavu ispratiti 2015. godinu. Osim toplih božićnih filmova za cijelu obitelj, gledatelji će tijekom cijelog prosinca imati priliku pogledati niz televizijskih premijera, pravih filmskih uspješnica i brojnih prigodnih blagdanskih filmskih naslova. Ususret Božiću, na male ekrane premijerno dolazi dvodijelna mini-serija 'Crveni šator' (The Red Tent) s Minnie Driver u glavnoj ulozi, koja donosi biblijsku priču o dvanaest izraelskih plemena ispričanu kroz život Jakovove kćeri jedinice Dine. Iščekivanje Božića nastavlja se uz obiteljski film 'Božić s Holly' i avanturu 'Jack, ubojica divova'. Na sam Badnjak, gledatelji će imati priliku pogledati još jednu uzbudljivu avanturu, film 'Putovanje u središte Zemlje 2: Tajanstveni otok' s Dwayneom Johnsonom i Michaelom Caineom, nakon čega slijedi zabavna božićna obiteljska komedija 'Fred Mraz', u kojoj ćemo vidjeti Vincea Vaughna u ulozi nestašnog brata Djeda Mraza. Gledatelji imaju priliku pogledati i božićni hita iz osamdesetih, 'Božićna priča 2', o pokušajima mladog

Ralphieja da spasi svoje blagdane. Najmlađi gledatelji će se moći nasmijati uz najpoznatijeg zeca s malih ekrana u animiranom filmu 'Božićna priča Zekoslava Mrkve', a tu su i božićne avanture Pinokija u animiranom filmu 'Pinokijev Božić'. Na božićnu večer, Nova TV donosi televizijsku premijeru filma 'Noa', spektakularne ekranizacije biblijske priče o Noi i velikome potopu, u kojemu su Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins i Emma Watson samo neki od članova zvjezdane glumačke postave. Gledatelji Nove TV ispratit će Božić uz još jednu ekranizaciju biblijske priče, i to prigodne 'Priče o Isusovom rođenju'. Nova TV je pripremila i zvučne filmske naslove poput animirane uspješnice 'Ples malog pingvina', obiteljskog filma 'Božić u opasnosti' do akcijske hit-komedije 'Noć i dan' s Tomom Cruiseom i Cameron Diaz u glavnim ulogama te klasične božićne komedije 'Najluđi Božić' u kojoj obitelj Griswold na čelu s urnebesnim Chevyjem Chaseom odlazi na još jedno katastrofalno putovanje. Gledatelji također imaju priliku pogledati akcijski film 'Salt' s Angelinom Jolie, a moći će se i nasmijati do suza uz TV premijeru urnebesne komedije 'Blesavi Božić Harolda i Kumara'. Nova TV gledateljima krajem prosinca donosi još jednu televizijsku premijeru koja se ne smije propustiti – akcijski spektakl 'Svjetski rat Z' s Bradom Pittom u glavnoj ulozi.
Gledatelji će posljednje dane u 2015. godini imati priliku provesti uz legendarnog Sylvestera Stallonea u filmu 'Rambo 4', kao i uz romantičnu komediju u kojoj se isprepliće nekoliko romantičnih priča koje se odvijaju na Staru godinu, 'Sretna Nova godina', sa sjajnom glumačkom postavom koja uključuje Saru Jessicu Parker, Ashtona Kutchera, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Roberta De Nira i mnoge druge.

Svi ćemo se dobro nasmijati uz večer

komedija – u akcijskoj komediji 'Profesionalci u akciji', s Bruceom Willis i Tracy Morgan u glavnim ulogama. Urnebesni Will Ferrell i Zach Galifianakis nasmijat će gledatelje do suza u hit-komediji 'Kampanja za luzere'. Osim prigodnog novogodišnjeg zabavnog programa domaće produkcije, gledatelji će imati priliku nasmijati se i zabaviti uz 'Gas do daske', hit-komediju i klasik među akcijskim komedijama, s neponovljivim Jackiejem Chanom i Chrisom Tuckerom u glavnim ulogama.

BLAGANSKI PROGRAM KANALA DOMA TV

Blagdanske zabave za cijelu obitelj neće nedostajati ni na Doma TV-u, koji gledateljima donosi niz božićnih filmova i blockbustera. Gledatelji će tako na Badnjak imati priliku pogledati 'Božić jedne dive', remake 'Božićne priče' Charlesa Dickensa s prekrasnom Vanessom Williams u ulozi razmažene dive
koja shvati koje su to prave životne vrijednosti. Na programu će se naći i obiteljski film 'Malo drugačiji Božić' o uspješnoj poslovnoj ženi koja dobije priliku živjeti novi život i pronaći ljubav za koju prije nije imala mjesta. Obiteljska komedija 'Ništa poput praznika' pokazat će kako će portorikanska obitelj iz Chicaga provesti, kako se čini, svoj posljednji zajednički Božić.

Doma TV gledateljima tijekom božićnih blagdana donosi i pravu filmsku poslasticu – trilogiju 'Gospodar prstenova' – na Badnjak na male ekrane dolazi 'Prstenova družina', na Božić 'Dvije kule', a na blagdan sv. Stjepana gledatelji mogu pogledati i 'Povratak kralja'. Osim toga, na Božić će se na programu Doma TV-a naći i fantastičan film 'Povratak božićnog anđela', o Maxu, božićnom anđelu koji pomaže onima kojima je to potrebno, ali i urnebesna komedija 'Kako preživjeti Božić', u kojoj će Ben Affleck potražiti zamjensku obitelj na čelu s Jamesom Gandolfinijem kako bi ponovno osjetio čaroliju Božića kao u djetinjstvu. Mlađi gledatelji će tijekom blagdana moći pogledati i toplu priču 'Potraga za Djedom Mrazom', o čarobnom psu koji pokušava pomoći Djedu Mrazu koji je izgubio pamćenje, a imat će priliku pogledati i kako je najbogatiji dječak na svijetu proveo božićne blagdane u filmu 'Richie Rich: Božićna želja'. Gledatelji će se moći podsjetiti i mladih dana holivudske zvijezde Toma Cruisea u zabavnom filmu 'Riskantan posao'.


Doma TV donosi i niz zabavnih filmova uz koje gledatelji mogu dočekati 2016. godinu. Višestruko talentiranog Jackieja Chana gledatelji će tako moći vidjeti
u ulozi hrabrog špijuna u akcijskoj komediji 'Nuklearna opasnost', nakon čega slijedi ekranizacija klasične bajke i ljubavne priče, 'Ljepotica i zvijer'. Jessica
Simpson i Luke Wilson nasmijat će gledatelje u komediji 'Plavuša', a ljubitelji filmova imat će priliku uživati uz višestruko nagrađeni film 'Posljednji samuraj'. U prvim satima 2016. godine, gledatelji će se moći opustiti uz zabavnu komediju 'Nadam se da poslužuju pivo u paklu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene