Predivne vijesti

Godinu dana nakon tragične smrti kćerkice, slavni sportaš dobit će blizance

Bode i Morgan Miller (Foto: Getty) Bode i Morgan Miller (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bode i Morgan Miller (Foto: Getty) Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) Bode i Morgan Miller (Foto: Getty) Bode i Morgan Miller (Foto: Getty) +0 Bode Miller (Foto: Getty) Galerija

Bode Miller i supruga Morgan čekaju još dva sinčića, a vijesti su potvrdili oni sami.

Skijaš Bode Miller i supruga Morgan 2018. godine tragično su izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline.

Pogledaj i ovo showbuzz Strašna tragedija Ostala je s njim i nakon optužbi za silovanje te prevare, a izgubila ga je na tragičan način kao i njihovu kćer

Podsjetimo, tragedija se dogodila u lipnju, a Emeline se utopila u bazenu u susjedovoj kući nedaleko od Los Angelesa. "Naša beba Emmy je jučer preminula. Nisam mislio da ću ikada doživjeti ovakvu bol", napisao je najtrofejniji američki skijaš tada na društvenim mrežama moleći medije za poštivanje privatnosti.

Četiri mjeseca nakon strašne tragedije, paru je rođen sinčić Easton, a godinu dana prije Emmynog rođenja, 2015. godine, par je dobio sina Nasha Skana. A sada će se obitelj Miller proširiti za još dva člana.

Naime, kako su sami potvrdili, par čeka dva sina, a svoju sreću ne skrivaju. Kako je otkrila 32-godišnja profesionalna igračica odbojke na pijesku, blizancima se posebno veseli njezin 9 godina straiji suprug kojemu je to oduvijek bila velika želja koja mu se sada i ostvarila.

Bode iz propalih veza ima još dvoje djece, 11-godišnju kćerkicu Neesyn Dace sa Chanel Johnson te 6-godišnjeg sina Samuela kojeg je dobio sa Sarom McKennaom. Plavokosu Morgan Beck skijaš je pred oltar odveo u listopadu 2012. godine.

Nažalost, smrt voljene kćerkice nije jedina tragedija koja je zadesila legendarnog sportaša. Naime, njegov mlađi brat Chelone pronađen je mrtav 2013. godine u svojoj kamp-kućici sa svega 29 godina.

Chelone je bio profesionalni snowboarder koji je 2005. godine teško ozlijedio glavu u prometnoj nesreći zbog čega je imao redovite napadaje te je 11 dana proveo u komi. Navodno je jedan od epileptičnih napada bio i uzrok njegove prerane smrti.

Na tragičan način Bode je ostao i bez rođaka Likoa Kenneyja kojeg je policajac upucao 4 puta, a zatim i dva puta pregazio automobilom.

Nadamo se kako su tragedije ove obitelji stvar prošlosti te je vrijeme za samo dobre vijesti poput ovih.  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +3 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Severina pokazala zategnuto tijelo, usporedili je sa slavnom glumicom: "Ti rušiš zakone prirode"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene