''Susreti uz riječi''

Naša proslavljena atletičarka u novoj ulozi: Blanka Vlašić u sjemeništu vodi talk show

Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Galerija

Blanka Vlašić izazvala je brojne komentare zbog svojeg voditeljskog angažmana.

Blanka Vlašić postala je voditeljica duhovnog talk showa ''Susreti uz riječi'', koji se održao na splitskom Nadbiskupijskom sjemeništu. Naime, ovaj program okupio je brojne znatiželjnike, od školaraca pa sve do umirovljenika.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Blanka je svoj talk show započela i prigodnim riječima: "Ima različitih susreta, onih uz kavu, na ulici, prirodi... Ali ništa čovjeka ne dotakne tako duboko i tako snažno kao susret riječi. Treba ljudima reći da dođu u sjemenište jer ćemo se družiti i razgovarati, imat ćemo goste. Jednom riječju, susrest ćemo se."

Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Nakon uvodnih riječi kreće pjesma, tumačenje Svetog pisma fra Ante Vučkovića, a potom prvi gost, religijski kolumnist Darko Pavičić.

To je neke posebno iznenadilo budući da je isti 2013. godine pravomoćno osuđen zbog obiteljskog nasilja nad suprugom. ''Ja sam nešto čitala, ali uopće ne želim to komentirati'', kazala je Blanka na pitanje zna li kako je Darko Pavičić bio osuđen za obiteljsko nasilje, piše Slobodna Dalmacija.

Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Idući ''Susreti bez riječi'' održat će se krajem godine, a očekuje se da će dvorana opet biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Podsjetimo, Blanka se vjeri posvetila prije pet godina nakon što joj se dogodila ozljeda radi koje je morala operirati Ahilovu petu. Prije godinu dana ispričala je kako bila u depresiji, kako nije mogla trenirati ni hodati te kako nije imala volje za životom dok nije upoznala gospodina.

Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene