Ponovni susret

To se ne zaboravlja: Bili su jedno drugom prva ljubav, a danas su jako dobri prijatelji

Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić i Blanka Vlašić (Foto: Instagram) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Blanka Vlašić i Luka Nižetić susreli su se na vjenčanju zajedničke prijateljice iz osnovne škole.

Jedna od naših najuspješnijih sportašica Blanka Vlašić i jedan od omiljenih pjevača Luka Nižetić susreli su se ponovno na vjenčanju zajedničke prijateljice iz osnovne škole, a mnogi ne znaju kako su njih dvoje u školskim danima bili jedno drugom simpatija.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Blanka i Luka danas su samo prijatelji, a kada se sretnu zagarantirana je dobra zabava čemu svjedoče fotograifje na Blankinu profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

"Okupljanje ekipe iz osnovne škole na vjenčanju", napisala je Blanka uz nekoliko objavljenih fotografija, na kojima se našao i Luka koji je naravno tijekom slavlja na kratko preuzeo mikrofon.

"Oboje smo išli u isti peti razred osnovne škole u Splitu. Hodali smo samo nekoliko dana. Blanka Vlašić je bila moja prva ljubav i prvi put sam se s njom poljubio iza škole. Bila je veća od mene čak za glavu", otkrio je jednom prilikom Luka. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) +9 Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica trbuščić skriva torbama: Stiže kruna ljubavi s arapskim milijarderom?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene