Baš su posebni!

Zaljubili su se dok su bili u vezi s drugim ljudima, a danas su jedan od bračnih parova koji su mnogima uzor

Blake Lively, Ryan Reynolds Blake Lively, Ryan Reynolds Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake Lively i Ryan Reynolds Blake Lively i Ryan Reynolds +0 Blake Lively, Ryan Reynolds Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds nisu mogli proći nezamijećeno na jednom svečanom događaju u New Yorku gdje su se cijelo vrijeme držali za ruke.

Glumački par, Blake Lively i Ryan Reynolds izgledali su vrlo simpatično držeći se za ruke na svečanom događaju njihove drage prijateljice Taylor Swift u New Yorku.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Plavokosa glumica je za tu prigodu odjenula ležernu bijelu haljinu na bretele koja joj je vrlo lijepo pristajala. U to je uklopila bež sandale sa detaljima zakovica na petu, bež torbicu i lagane valove u kosi.

Ryan je odjenuo sivu košulju i traperice uz koje je kombinirao klasične visoke bijele starke.

Par se na fotografijama držao za ruke te su pozirali nasmiješenih lica.

Lively je suprugu Ryanu najveća podrška i prati ga na najvažnijim javnim događanjima. Njihova ljubavna priča je poput romantične komedije, a glumac je svojedobno duhovito rekao da se zaljubio u Blake nakon njihovog prvog seksa.

Upoznali su se i sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

U to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson. Duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije, Blake je prekinula vezu, a Ryan finalizirao razvod.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

Par je u braku od 2012. godine. U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

Ryan ne krije koliko uživa u roditeljstvu i svojim kćerima često javno iskazuje pažnju i osjećaje koje ima prema njima. Nedavno je tako u jednom od intervjua priznao da nekada ne bi mogao zamisliti da će biti otac triju djevojčica ni u sljedećih milijun godina.

"Ne šalim se, one su najsposobnije osobe koje poznajem. Ako bi išta pošlo po zlu u mom životu, one su prve na koje bih se oslonio jer imaju svu mudrost, snagu i smirenost u vatrenim situacijama. I hrabre su. Volim biti otac djevojčica. Imam tri kćeri bez kojih ne mogu ništa više zamisliti, a dolazim iz obitelji u kojoj su samo bili dječaci. Imam tri starija brata i najmlađi sam", izjavio je Ryan.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +17 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene