golema donacija

Slavni par hvalevrijednom gestom oduševio fanove: "Pokazali ste ljudskost. Moji ste heroji"

Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Platforma X 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) +0 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds otkrili su da su donirali milijun dolara neprofitnim organizacijama i potaknuli druge da pomognu ako mogu.

Glumački par Blake Lively (32) i Ryan Reynolds (43) pokazali su da u ovim teškim trenucima brinu za one kojima je najteže zbog pandemije s koronavirusom. 

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Naime, donirali su milijun dolara neprofitnim organizacijama Feeding America (Hranjenje Amerike) i Food Banks Kanada (Banke hrane Kanada). Supružnici su se progovorili o svojoj donaciji na Instagramu i potaknuli pratitelje da pomognu ako mogu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

"Koronavirus je brutalno utjecao na starije ljude i smanjio prihode obiteljima. Ako možete dati, ove organizacije trebaju našu pomoć. Ne zaboravite na usamljene i izolirane", napisala je Blake. Istaknula je kako bi se svi trebali redovito čuti s prijateljima i voljenima u ovim trenucima preko društvenih mreža. 

Na kraju objave glumica se i našalila sa svojim mužem. "Može li sad netko reći Ryanu da emocionalno distanciranje od njegove punice nije jedna od stvari koju treba učiniti. Ništa ga ne može spasiti", napisala je i nasmijala fanove. 

Ryan je savjetovao obožavateljima da paze na svoja tijela i srca. "Ostavite prostora za radost. Nazovite nekoga tko je izoliran i možda treba pomoć", naglasio je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Glumac je dodao i šalu. "Mislim da se svi možemo složiti, koronavirus je šu*ak", rekao je Reynolds. Fanove je oduševila donacija slavnog para. "Vi ste moji heroji", "Sviđa mi se ljudskost u Blakeinoj objavi, ali i šala na kraju", "Nevjerojatni ste i najbolji", "Dobri ste ljudi. Bravo", komentirali su. 

Blake i Ryan su od 2012. u braku, a imaju sina Jamesa (5) te kćer Inez (3) te sedmomjesečnu kćer čije ime još nisu otkrili. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 8 +0 Nives Celzijus i Marko Braić - 7 Celebrity Kaže da ju je sram, ali traži podršku: Nives Celzijus vrijeme kod kuće koristi za nešto što dosad još nije naučila

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene